Αποζημιώθηκε οικογένεια κυνηγού που έχασε τη ζωή του

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2022 15:53

Στις 3 Οκτωβρίου 2021 σημειώθηκε ένα δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο κυνηγός, μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου, Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια άσκησης της θήρας έπεσε σε γκρεμό βάθους 25 μέτρων στην περιοχή του Μοσχόφυτου Τρικάλων και βρέθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής.
Αμέσως, η Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων, σε συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο AVENDI του κ. Λέφα Χρήστου, ενημερώνοντας την ασφαλιστική εταιρεία «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ», η οποία έχει αναλάβει τις ασφάλειες των κυνηγών - μελών της Θεσσαλίας για την κυνηγετική περίοδο 2021 - 2022, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος, έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της αποζημίωσης τάχιστα.


Έτσι προ ημερών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΘ, «στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου, Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων, με ανάμεικτα συναισθήματα παρέδωσε στη σύζυγο και τον γιο τού συναδέλφου κυνηγού, που έφυγε από τη ζωή, επιταγή αποζημίωσης ποσού 80.000 ευρώ. Η Ζ’ ΚΟΘ θέλοντας να είναι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων κυνηγών της Θεσσαλίας κάθε χρόνο φροντίζει για την ασφάλειά τους καθ’ ολη τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου εφαρμόζοντας ένα πολύ χαμηλό ασφάλιστρο με τεράστιες όμως καλύψεις και απολαβές. Παράλληλα, ολοκληρώσαμε την αποζημίωση και των 24 ατυχημάτων που συνέβησαν στη Θεσσαλία. Είναι λυπηρό η απώλεια ενός συναδέλφου κυνηγού με αυτόν τον τρόπο, θεωρώ όμως ότι είναι υποχρέωσή μας να διασφαλίσουμε και την οικογένεια που μένει πίσω. Εύχομαι στο μέλλον, η κυνηγετική μας οικογένεια να μην πληγεί από τέτοιου είδους γεγονότα, απώλειας συναδέλφου κυνηγού, εξασκώντας την κυνηγετική του δραστηριότητα - την αγάπη του για το κυνήγι» καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Βαγγ. Μπαλατσός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass