ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δεν θα βρουν τους καθηγητές τους τον Σεπτέμβριο

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2013 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:50
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Συνολικά 257 Καρδιτσιώτες μαθητές δεν θα βρουν καθηγητές να τους διδάξουν σε συγκεκριμένες ειδικότητες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα ΕΠΑΛ και στην ΕΠΑΣ του Νομού μας, λόγω εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας.
Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στους πολίτες τα παρακάτω αναλυτικά στοιχεία για το θέμα:
Στο μεταξύ το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚ καλεί τους εκπαιδευτικούς του νομού μας να συμμετάσχουν μαζικά στο αυριανό αγωνιστικό συλλαλητήριο επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή του τα εξής:
“Τα ψέματα τελείωσαν! Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το δρόμο του Αγώνα! Τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν αφήνουν κανέναν απ’ έξω, δεν αφήνουν τίποτα όρθιο και σε Δημόσιο και σε Ιδιωτικό τομέα. Με το πολυνομοσχέδιο καταργούν τον κατώτερο μισθό, την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, πετσοκόβουν τις όποιες παροχές έχουν απομείνει στον ΕΟΠΥΥ, φορολογούν άγρια ακόμα και τους άνεργους, την στιγμή που προσφέρουν τεράστιες και προκλητικές φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο. Απολύουν εργαζόμενους στους ΟΤΑ, εκπαιδευτικούς, πετούν έξω από τα σχολεία και τη μορφωτική διαδικασία πάνω από 20 χιλιάδες μαθητές των ΕΠΑΛ, στην πλειοψηφία τους παιδιά των λαϊκών οικογενειών. Τα μέτρα αυτά δεν αφορούν μόνο τους εκπαιδευτικούς, αφορούν το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων. Γι΄ αυτό όλοι μαζί, εργαζόμενοι σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα πρέπει να απαντήσουμε στις απολύσεις και ταυτόχρονα ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, στη δικτατορία του κεφαλαίου, των τραπεζιτών και των βιομηχάνων. Να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Να μπλοκάρουμε όλες τις απολύσεις, να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Να απαιτήσουμε τη διαγραφή του χρέους, την κατάργηση όλων των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων, την αποδέσμευση της χώρας από την Ε.Ε. Αυτός είναι ο δρόμος του λαού. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
31 ΙΟΥΛΗ 8:30 μ.μ. στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Όχι σε όλες τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις-Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
Κανένας μαθητής εκτός σχολείου-καμία κατάργηση ειδικότητας
ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΡΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass