ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σεβασμός στη γέννα

*Εκδήλωση σήμερα το απόγευμα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2016 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Μαϊ 2016 1:46

 

Η «Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα» γιορτάζεται παγκοσμίως, κάθε χρόνο, την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου, από το Διεθνές Δίκτυο Δράσης ENCA.

Η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Προστασίας της Μητρότητας Λάρισας σε συνεργασία με το Κέντρο «Η μαία σου, Αστάρτη» και τη Σχολή Χορού «Έκφραση» τιμά το φετινό εορτασμό και διοργανώνει εκδήλωση στον 2ο όροφο του Οργανισμού «Λίντο» σήμερα Πέμπτη στις 6 το απόγευμα, που περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ, ολιγόλεπτες ομιλίες και ανοικτή συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν τη φροντίδα των γυναικών κατά την ώρα της γέννας τους και αμέσως μετά από αυτή, τόσο της μαμάς όσο και του μωρού της.

Αναλυτικά θα μιλήσουν: ο μαιευτήρας - γυναικολόγος Δρ. Απόστολος Καμπαγιάννης – «Ο ρόλος του μαιευτήρα στον τοκετό», η ανεξάρτητη μαία για τον φυσικό τοκετό Αγγελική Κωσταρέλου – «Ο ρόλος της μαίας στον τοκετό», η εκπρόσωπος της εθελοντικής «Ομάδας Μητρικού Θηλασμού και Προστασίας της Μητρότητας Λάρισας» Βίκυ Γερακίνη η οποία θα παρουσιάσει τις δράσεις της ομάδας και θα αναφερθεί στη «Γέννα και μητρικός θηλασμός», η Δήμητρα Ζαχαρούλη υπό πιστοποίηση Βοηθός Μητρότητας «Ο ρόλος της Βοηθού Μητρότητας στη γέννα και τη λοχεία».

Ιστορίες τοκετού θα μοιραστούν με το κοινό η Χρυσαυγή Τσαρούχα «Καισαρική τομή και ανεπιτυχής προσπάθεια για φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική», η Κατερίνα Τασιούδη «Κολπικός τοκετός στο μαιευτήριο και τοκετός στο σπίτι», Βασιλεία Παπαναστασούλη -Νικολούλη «Καισαρική τομή και επιτυχής φυσιολογικός τοκετός μετά από δύο καισαρικές».

Στο πλαίσιο του Εορτασμού της Διεθνούς Εβδομάδας Σεβασμού στη Γέννα, οι Λαρισαίες θα έχουν τη δυνατότητα αύριο Παρασκευή 20 Μαΐου να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε ένα «Open Day Prenatal και Postnatal Yoga» στο Κηποθέατρο.

Συγκεκριμένα: 10:30 - 11:30 Yoga εγκυμοσύνης, 11:30 - 12:30 Yoga για αποκατάσταση μετά τον τοκετό. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε: Αγγελική Κωσταρέλου 6978-660785, Δήμητρα Ζαχαρούλη 6947-890412.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass