ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Νέοι διδάκτορες και απόφοιτοι σχολών υγείας

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2016 9:14

Τελετή αναγόρευσης και καθομολόγησης των διδακτόρων των Τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής και Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθώς τελετές απονομής πτυχίων στους μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς απόφοιτους των Τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής και Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκαν χθες στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του τμήματος Ιατρικής στο Μεζούρλο, στη Λάρισα.

Ειδικότερα στην τελετή αναγόρευσης και καθομολόγησης διδακτόρων των Τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής και Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, χαιρετισμούς απηύθυναν ο αναπληρωτής Πρύτανης Έρευνας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητής κ. Ζήσης Μαμούρης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητής κ. Χαρ. Μπιλλίνης, ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητής κ. Ιωάννης Στεφανίδης, ο πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής, καθηγητής κ. Αλεξ. Γκόβαρης, και ο πρόεδρος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, αναπληρωτής καθηγητής κ. Δημητρίου Λεωνίδας.

Ακολούθησαν οι ορκωμοσίες μεταπτυχιακών φοιτητών τμημάτων Ιατρικής και Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, και οι ορκωμοσίες προπτυχιακών φοιτητών τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής και Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass