ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση για την ανακατανομή προσωπικού

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2016 8:14

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες στο ΠΕΔΥ Λάρισας, με την παρουσία της υποδιοικήτριας της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Αγγέλας Βαγενά, του διευθυντή του ΠΕΔΥ, γιατρού Βαγγέλη Γραντζή και του υπόλοιπου προσωπικού της μονάδας.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «το θέμα της συνάντησης αφορούσε στην εν γένει καλή λειτουργία του ΠΕΔΥ αλλά και την ανακατανομή του προσωπικού, που τόσο έντονα συζητείται στην τοπική κοινωνία αυτό τον καιρό.

Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε ότι για πρώτη φορά ένα τόσο σημαντικό ζήτημα τέθηκε υπό συζήτηση με τους ίδιους τους εργαζόμενους!

Επρόκειτο για μια ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη εργασίας δεδομένου ότι ο διάλογος εξελίχτηκε σε εξαιρετικά εποικοδομητικό επίπεδο, με αποτέλεσμα η ηγεσία της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αντιλαμβανόμενη τον όγκο και την ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων προβλημάτων που ενσκήπτουν, θα κινηθεί στην κατεύθυνση εξεύρεσης των καλύτερων δυνατών λύσεων και πάντα προς την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, συνεκτιμώντας τον συνολικό αριθμό θεμάτων που καλείται ν’ αντιμετωπίσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass