ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

«Αξίζει» η ενημέρωση για τον διαβήτη

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2016 9:29

Την επιτυχημένη υλοποίηση της πανελλαδικής Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον διαβήτη και τη δυσλιπιδαιμία με τίτλο «Αξίζει» ανακοίνωσε η φαρμακευτική εταιρεία MSD, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Η εκστρατεία «Αξίζει» αποτελεί ένα πρόγραμμα της MSD με την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον διαβήτη και τη δυσλιπιδαιμία, δύο από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για το καρδιομεταβολικό σύνδρομο.

Με κεντρικό μήνυμα το «Αξίζει», η εκστρατεία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών ενεργειών σε παραδοσιακά και online μέσα, υλοποιώντας παράλληλα δράσεις ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, για τους σκοπούς της εκστρατείας στήθηκαν ειδικά ενημερωτικά περίπτερα σε κεντρικές πλατείες μεγάλων πόλεων της χώρας, ενώ διοργανώθηκαν τοπικά ανοιχτές εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό με τη συμμετοχή επαγγελματιών υγείας.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ενημερωτικό υλικό (αφίσες, ενημερωτικά φυλλάδια κλπ.) που διατέθηκε σε κοινό και φαρμακεία, ενώ λεωφορεία «ντύθηκαν» με τα εικαστικά της εκστρατείας.

Οι επικοινωνιακοί στόχοι του προγράμματος ενισχύονται με την προβολή του ειδικού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μηνύματος, καθώς και την ιστοσελίδα www.axizi.gr που ενημερώνει το κοινό του Διαδικτύου σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και της δυσλιπιδαιμίας, παρέχοντας παράλληλα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.

Έχοντας επισκεφτεί 4 μεγάλες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης), η εκστρατεία προσέγγισε περισσότερους από 20.000 πολίτες από την έναρξή της στα τέλη Μαΐου μέχρι και σήμερα, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό ενημέρωσης σχετικά με δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για το καρδιομεταβολικό σύνδρομο.

Παράλληλα, η ειδική ιστοσελίδα της ενέργειας www.axizi.gr σημείωσε υψηλή επισκεψιμότητα, παρέχοντας ουσιαστική πληροφόρηση στο κοινό.

Το τηλεοπτικό μήνυμα της εκστρατείας, που θα προβάλλεται για δύο εβδομάδες σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, έρχεται να ενισχύσει με καθοριστικό τρόπο την προσπάθεια ενημέρωσης του πληθυσμού, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχίσει με περαιτέρω ενέργειες στην Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass