ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΗ ΧΑΛΙΒΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΛΙΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ

Οι νέοι αναπληρωτές διοικητές στα νοσοκομεία της Λάρισας

* Ο Λαρισαίος Χρήστος Πλιάτσικας αναπληρωτής διοικητής στον «Ευαγγελισμό»

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2016 10:30

Τους νέους αναπληρωτές διοικητές στο Πανεπιστημιακό και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας.

Όπως είχε αποκλειστικά δημοσιεύσει προ ημερών η «Ε», πρόκειται για την κ. Ανθή Χαλιβέρα που αναλαμβάνει αναπληρώτρια διοικήτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και τον κ. Δημήτρη Λιόλιο που αναλαμβάνει αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Με τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου κλείνει ένας κύκλος που άνοιξε στα τέλη της περασμένης χρονιάς, όταν παύτηκαν από τη θέση τους, μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ο διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων της Λάρισας κ. Κώστας Καραμπάτσας και ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Θεόδωρος Κουτσαντάς – η αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Εύη Αδαμάκη – Τζαβέλλα είχε παραιτηθεί λίγους μήνες νωρίτερα.

Στη συνέχεια το υπουργείο Υγείας προχώρησε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία και στα τέλη Μαΐου ανακοινώθηκε ο νέος διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας κ. Παναγιώτης Νάνος.

Η κ. Χαλιβέρα και ο κ. Λιόλιος τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους, μαζί με 29 άλλους αναπληρωτές διοικητές που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας.

Η ΑΝΘΗ ΧΑΛΙΒΕΡΑ ΣΤΟ ΠΓΝΛ

Η νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Ανθή Χαλιβέρα του Αθανασίου γεννήθηκε στον Τύρναβο Λάρισας.

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών (τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Έχει Μεταπτυχιακό τίτλο MAGISTER ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ) του ανοικτού πανεπιστημίου της Κύπρου. Επίσης έχει δεύτερο Μεταπτυχιακό τίτλο (MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION) of Kingston University, London

Γνώση και χρήση Η/Υ με πιστοποιητικό του Cambridge.

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ Τάξης.

Είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. και του Ο.Α.Ε.Δ.-ΛΑΕΚ με εισηγήσεις τουλάχιστον 2.000 ωρών.

Εργάζεται από το 1991 και για 23 συναπτά έτη στον ιδιωτικό τομέα στο αντικείμενο των σπουδών της, εκ των οποίων τα πέντε έτη σε φαρμακευτική εταιρία. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια κατέχει θέσεις οργανωτικές- διευθυντικές υψηλών απαιτήσεων και ευθύνης. Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και υποστηρικτής 1ης γραμμής του ανθρωπιστικού οργανισμού «ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ».

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΟ ΓΝΛ

Ο νέος αναπληρωτής διοικητής στο γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, Δημήτρης Λιόλιος, έχει πτυχίο Νοσηλευτικής από το ΤΕΙ Αθηνών, με ειδικότητα στην Ψυχική Υγεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (Δαφνί). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως Ψυχιατρικός Νοσηλευτής στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ως διευθυντής πωλήσεων σε ιδιωτική εταιρία.

Ο ΓΟΝΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ»

Μεταξύ των 31 αναπληρωτών διοικητών που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας είναι και ο Λαρισαίος, με καταγωγή από τους Γόννους, καθηγητής Χρήστος Πλιάτσικας, ο οποίος τοποθετήθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μιλώντας χθες στην «Ε», ο κ. Πλιάτσικας δήλωσε πανευτυχής για την εξέλιξη και επισήμανε ότι η τοποθέτηση αυτή είναι το επιστέγασμα της δουλειάς που έχει κάνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, σε διάφορους τομείς όπως της οικονομίας και ο Δήμος Αθηναίων, ενώ εισακούστηκαν πολλές από τις προτάσεις που έχει κάνει. Ξεκαθάρισε πάντως ότι θα μείνει ο ίδιος άνθρωπος που ξέρουν οι φίλοι του στη Λάρισα και τους Γόννους, στον χώρο των κοινών και της πολιτικής.

Ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας είναι απόφοιτος του Champlain College του Montreal στον Καναδά και έχει πτυχίο στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Concordia University του Montreal. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Μ.Β.Α.) στην Οικονομία & Διοίκηση από το McGill University, του Montreal. Έχει διατελέσει καθηγητής στο ΤΕΙ Αθηνών και στο Αμερικανικό Κολέγιο και διευθυντικό τραπεζικό στέλεχος στη The Royal Bank of Canada.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass