ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Πανελλήνιο συνέδριο ρευματικών και αυτοάνοσων παθήσεων

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2016 10:51

Ξεκινούν αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, οι εργασίες του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ρευματικών και Αυτοάνοσων Παθήσεων. Το συνέδριο θα υλοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 250 συνέδρων από την Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από 50 εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και την Αγγλία και την Ιταλία, και επικεντρώνεται σε πέντε τομείς:

Στις εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία ρευματικών και αυτοάνοσων νοσημάτων, στους παθογενετικοούς μηχανισμούς αυτοάνοσων νοσημάτων, στις αιματολογικές εκδηλώσεις σε ρευματικά νοσήματα και ρευματικές εκδηλώσεις σε αιματολογικά νοσήματα, στο αλφαβητάρι ανάγνωσης της λειτουργικής ανατομίας ώμου και γόνατος, της MRI σπονδυλικής στήλης και των λειτουργικών δοκιμασιών των πνευμόνων και, στην επίλυση κλινικών προβλημάτων σε πραγματικά περιστατικά

Ξένοι ομιλητές θα αναπτύξουν νέα θέματα, όπως precision medicine, emerging biotherapies και inflammatory myopathies. Τα θέματα καλύπτουν ενδιαφέροντα για γιατρούς πολλών ειδικοτήτων, ειδικευόμενους και ειδικούς (παθολόγους, ρευματολόγους, ορθοπεδικούς, αιματολόγους, ακτινολόγους). Φοιτητές (Ιατρικής, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας) και νοσηλευτές επίσης έχουν να ωφεληθούν από το επιστημονικό πρόγραμμα, το οποίο παρέχει 18 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης». Περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό ιστότοπο της Πανεπιστημιακής Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας στη διεύθυνση: www.autorheumatology.com.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής 2 Οκτωβρίου. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ρευματικών Παθήσεων σε συνεργασία με την Κλινική Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρίας και του Τμήματος Ιατρικής Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass