ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Στο καραβάνι Υγείας στα Ιωάννινα οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού

Δημοσίευση: 30 Απρ 2017 9:16

Δυναμική υπήρξε η συμμετοχή των μελών του Σωματείου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κατά το πρόσφατο Καραβάνι Υγείας της ΠΟΕΔΗΝ στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρεται ότι «η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. συνεχίζει τις προσπάθειές της, προκειμένου να σώσει τις μεγαλύτερες κοινωνικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης, που είναι το Ε.Σ.Υ. και το Κράτος Πρόνοιας.

Το Καραβάνι της Υγείας μετά τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Πάτρα και τη Λάρισα, έφθασε στην Ήπειρο και στην πόλη των Ιωαννίνων στις 26 Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη.

Στην ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του Ε.Σ.Υ., που ξεκίνησε στις 10:00 π. μ. από το ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ, διέσχισε το κέντρο της Πόλης των Ιωαννίνων και έφθασε στη Λίμνη, όπου με καραβάκια κατέληξε στο ΝΗΣΑΚΙ. Εκεί οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στο Μουσείο του Αλή Πασά και στη Μονή Φιλανθρωπιών, ένα από τα σημαντικότερα μεταβυζαντινά μνημεία της Ελλάδος. Τέλος στην πλατεία του Νησιού το χορευτικό του Σωματείου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων τραγούδησε, χόρεψε κι έπαιξε μουσική για τους φιλοξενούμενους. Η δράση ολοκληρώθηκε στις 16:00 με επιστροφή στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν. Λάρισας συμμετείχε με πολυμελή αντιπροσωπεία και μετέβη στα Ιωάννινα με λεωφορείο, που ναύλωσε η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.. Κατά την επιστροφή η ομάδα του Π.Γ.Ν.Λ. έκανε στάση στο Μέτσοβο.

Αναμένοντας την επόμενη δράση, το Σωματείο ευχαριστεί τα Μέλη της ομάδας, που συμμετείχαν μετά την ανοικτή πρόσκληση του Σωματείου, για την αγαστή συνεργασία και τη δυναμική παρουσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass