ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Οι Λαρισαίοι δείχνουν εμπιστοσύνη στην ΤΟΜΥ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2018 22:40

Οκτακόσιες εγγραφές και επτακόσια άτομα ανάμεσά τους και παιδιά εξετάστηκαν και εξυπηρετήθηκαν στον ενάμιση μήνα λειτουργίας της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας Λάρισας που βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου.

Με πρωτοβουλία του προσωπικού της 1ης ΤΟΜΥ Λάρισας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις παροχές της Μονάδας. Όπως επισημάνθηκε «σε αυτό το χρονικό διάστημα που λειτουργεί η Μονάδα εξετάστηκαν περί τα επτακόσια άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και μικρά παιδιά καθώς διαθέτει και παιδίατρο, ενώ οι μεγαλύτεροι δεν απευθύνθηκαν στον παθολόγο μόνο για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων. Συνολικά γράφτηκαν οκτακόσια άτομα, και στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ολόκληρες οικογένειες».

Εκ μέρους της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας απηύθυνε χαιρετισμό η κ. Στεριανή Ντόκλη υποστηρίζοντας ότι «η ομάδα που στελεχώνει την ΤΟΜΥ ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στις απαιτήσεις της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Επτακόσιοι Λαρισαίοι απευθύνθηκαν για εξέταση, σωματομέτρηση, για συμβουλές διατροφής, για έλεγχο εμβολιαστικής κάλυψης».

Χθες ήταν η πρώτη προσπάθεια ενημέρωσης του πληθυσμού, και αναπτύχθηκαν θέματα όπως είναι «Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον χώρο της ΤΟ.Μ.Υ.», «Η Κοινωνική Υπηρεσία στον χώρο της ΤΟ.Μ.Υ. και η διασύνδεση με άλλες δομές εξυπηρέτησης πολιτών» και «Η πρόσβαση για όλους στις παροχές ΤΟ.Μ.Υ. – οργάνωση». Για τον ρόλο του παθολόγου μίλησαν οι παθολόγος Πολυξένη Λαλού, Ευάγγελος Ευθυμίου, Δημήτρης Σαχσανίδης και για τον ρόλο του παιδιάτρου αντιστοίχως η παιδίατρος Αθηνά Χατζηκυπριανού. Στον ρόλο του νοσηλευτή αναφέρθηκαν οι Βησσαρίων Μπακάλης και Ανθή Μπανά, ενώ για τις αρμοδιότητες των επισκεπτών υγείας μίλησαν οι Μαρίνα Καρρήγα κα Μαρία Φάκα. Η κοινωνική λειτουργός Ζωή Λόλα μίλησε για την κοινωνική υπηρεσία στον χώρο της ΤΟΜΥ και διασύνδεση με άλλες δομές εξυπηρέτησης πολιτών και το θέμα της πρόσβασης για όλους στις παροχές ΤΟΜΥ ανέπτυξαν οι Μαρία Λάμπρου και Δημήτρης Μέρας.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass