ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απολογισμός δράσης και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2018 16:14

Σε μια φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, χθες το βράδυ.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννα Καραβάνα, πλαισιωμένη από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καλωσόρισε τους παριστάμενους και έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς.

Έκανε αναφορά στην κοινωνική δραστηριότητα του Συλλόγου, στις βραβεύσεις και την αναγνώριση που έλαβε ο Σύλλογος από τοπικούς αλλά και πανελλήνιους φορείς για το έργο του αλλά και στις δωρεές που ο ΣΚΛ αποφάσισε και ξεκίνησε να υλοποιεί στα ογκολογικά τμήματα του ΓΝΛ.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους εθελοντές του ΣΚΛ που στέκονται αρωγοί στις δράσεις και τους σκοπούς του, παρέχοντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, τον χρόνο αλλά και τις ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητες που καθένας τους διαθέτει και με ανιδιοτέλεια προσφέρουν όλοι τους στον Σύλλογο.

Επίσης η κ. Καραβάνα με την παράλληλη ιδιότητά της και ως μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών (ΕΛΛ.Ο.Κ.), έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που η Ομοσπονδία επιτέλεσε αυτή τη χρονιά μέσα από καίριας σημασίας δράσεις, πρωτοποριακές για τα εθνικά δεδομένα συνεργασίες αλλά και συνεχείς παρεμβάσεις πάνω σε όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την κοινότητα ασθενών της χώρας, ενώ αναφέρθηκε και στα οφέλη που κάθε σύλλογος της χώρας, μεταξύ αυτών και ο ΣΚΛ, αποκομίζουν από την ενεργή συμμετοχή τους στην ΕΛΛ.Ο.Κ..

Τέλος, παρότρυνε όλα τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας να ενεργοποιηθούν ακόμα περισσότερο αλλά και όλους τους ασθενείς με νεοπλασματική νόσο, πρώην ή νυν, που διστάζουν ακόμα να ενταχθούν σε ένα σύλλογο ασθενών, να το τολμήσουν ξεπερνώντας ξεπερασμένες και παρωχημένες αντιλήψεις και προκαταλήψεις που συνοδεύουν δυστυχώς ακόμα την ασθένεια του καρκίνου, έτσι ώστε η φωνή, το έργο και η παρουσία του ΣΚΛ να ενδυναμωθεί και να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass