ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Τα Φάρσαλα σε σύνοδο του Π.Ο.Υ.

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2018 16:15

Τον Δήμο Φαρσάλων εκπροσώπησαν στη σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Κοπεγχάγη, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ και πολιτική εκπρόσωπος στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων κ. Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου.

Εκπρόσωποι από 65 πόλεις δεσμεύθηκαν για την Υγεία και την ευημερία ως οδηγοί για την αστική ανάπτυξη: Δύο στους τρεις ανθρώπους στην ευρωπαϊκή περιοχή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ζουν σε αστικό περιβάλλον.

Στη Σύνοδο που οργανώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 12-13 Φεβρουαρίου, παρευρέθηκαν 43 δήμαρχοι, μαζί με 80 ακόμη υψηλόβαθμους πολιτικούς, συμβούλους και πολιτικούς εκπροσώπους πόλεων από όλον τον κόσμο. Περίπου 125 εκατομμύρια κόσμου από την Παραγουάη ως τη Ρωσική Ομοσπονδία εκπροσωπήθηκαν από τους συμμετέχοντες σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική Σύνοδο που ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της Διακήρυξης των Δημάρχων οι οποίοι δεσμεύθηκαν να εργαστούν με σκοπό την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων για την περαιτέρω εξασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των κατοίκων και των πόλεών τους.

Σκοπός της Συνόδου ήταν να εξεταστεί κατά πόσο η υγεία και η ευημερία μπορούν να οδηγήσουν στην αστική ανάπτυξη με δίκαιο και βιώσιμο τρόπο.

Η Σύνοδος των Δημάρχων των Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στην Κοπεγχάγη, τελείωσε με την ομόφωνη αποδοχή μιας καινούριας πολιτικής ατζέντας δέσμευσης σε βασικούς τομείς της πολιτικής των Υγιών Πόλεων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προαγωγή της Υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass