Τα φάρμακα που χρειάζονται στο Κοινωνικό Φαρμακείο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2018 15:36

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων που συστεγάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου (μαζί με το Κοινωνικό Οδοντιατρείο, Δημοτικό Πολυϊατρείο) παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία εξασφαλίζει μέσω συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες, τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια ή στερούνται από ασφαλιστική κάλυψη, βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λαρισαίων εφοδιάζεται με τα απαραίτητα φάρμακα χάρη και στην κινητοποίηση των πολιτών και γι’ αυτό καλούμε όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν προσφέροντας φάρμακα για την ανακούφιση απόρων και ανασφάλιστων συμπολιτών.

ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

Τα φάρμακα που χρειάζονται για το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι αυτά που λαμβάνονται κυρίως για χρόνιες παθήσεις όπως: Αρτηριακή υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης, δυσλιπιδαιμία (υψηλή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια), οστεοπόρωση, βρογχικό άσθμα, γαστροισοφαγική παλινδρόμηση, ρευματολογικά προβλήματα, καθώς και αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντιβιοτικά, κρέμες δερματολογικές και φάρμακα γενικής χρήσης.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για: Salospir 100mg, Irbesartan 150mg, Lipitor 10mg/20mg, Atrost 10mg/20mg, Osteovile 1mcg, Lipidil 145mg, Omeprazole 20mg, Nitrong έμπλαστρα, Blocatens, Approvel 150mg/300mg, Coversyl 5mg/10mg, Inegy 10+20 mg, Fludex 1,5mg, Dilatrend 6,25mg.

Οι ενδιαφερόμενοι για χορήγηση φαρμάκων μπορούν να απευθύνονται στην κοινωνική λειτουργό του Κοινωνικού Φαρμακείου, Εύη Κυρίτση και στη φαρμακοποιό Ελένη Τσιάνα, στο τηλέφωνο 2410-626123. Το Κοινωνικό Φαρμακείο εδρεύει στην Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου (ώρες λειτουργίας 8:00 – 16:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass