Συμβουλευτική από πλαστικούς χειρουργούς

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ «ANIMUS» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2019 16:00

Ο Όμιλος ANIMUS (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, στην οποία θα παρέχεται κατ’ ιδίαν συμβουλευτική από τους συνεργάτες Πλαστικούς Χειρουργούς, κ. Κωνσταντίνο Μπενετάτο και κ. Γεώργιο Καλογεράκη, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη 30 και μεθαύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής του Πολυιατρείου Animus, 09:00 – 21:00.

Στόχος της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκδήλωσης είναι η πλήρης ενημέρωση των ενδιαφερομένων – και ιδιαιτέρως των γυναικών –για τις δυνατότητες και τεχνικές που παρέχει η Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική Προσώπου και Σώματος. Ειδικότερα, οι συνεργάτες Πλαστικοί Χειρουργοί θα παρέχουν εξατομικευμένη ενημέρωση, η οποία θα αντανακλά τις ανάγκες και θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου.

Τονίζεται ότι, η πλαστική χειρουργική είναι η χειρουργική ειδικότητα με τo μεγαλύτερο εύρος επεμβάσεων: αποκατάσταση μετά από ατύχημα, μετά από αφαίρεση όγκων, αποκατάσταση δυσμορφιών που φέρει κάποιος από τη γέννησή του (συγγενείς ανωμαλίες), αποκατάσταση εγκαυμάτων, αισθητικές επεμβάσεις, χειρουργική του μελανώματος, της άκρας χείρας, και μικροχειρουργική. Πρόκειται για μια σημαντική ιατρική ειδικότητα, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στην ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

Η ενημέρωση από τους Πλαστικούς Χειρουργούς, θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού. Για το ραντεβού και για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία καλέστε στη Γραμματεία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, στο 2411 8033 00, καθημερινά, 09:00πμ – 21:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass