ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ

Ασθενοφόρα του ΓΝ Βόλου διατέθηκαν στο ΕΚΑΒ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2014 21:56 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:15

 

Δυο ασθενοφόρα του ΓΝ Βόλου διέθεσε για χρήση στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας ο διοικητής του Νοσοκομείου Κων. Καραμπάτσας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας και παράλληλα του νοσοκομείου. 

Η απόφαση ελήφθη με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών (χρόνια περιστατικά, εξιτήρια κλπ) μετά και τη διαπίστωση ότι το ΕΚΑΒ με αφορμή επείγοντα περιστατικά δεν μπορούσε να καλύψεις ανάγκες του νοσοκομείου, όπως συνέβη προχθές το πρωί, ελλείψει οχημάτων.

Στο θέμα αναφέρθηκε χθες, σε συνέντευξη τύπου, ο διοικητής του ΓΝ Βόλου Κώστας Καραμπάτσας, παρουσία του προέδρου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Παναγιώτη Δαρειώτη, και των στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας Γρηγόρη Κουμπαρέλλου και Βάνας Δημητριάδη.

 Όπως μεταξύ άλλων τόνισε ο κ. Καραμπάτσας «και εμείς ως Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ, είπαμε ότι το κράτος πρέπει να έχει αντανακλαστικά, ευαισθησίες και ταχύτατες αντιδράσεις για να δίνουμε λύση στα ζητήματα. Η γραφειοκρατία, η πολυδιάσπαση αρμοδιοτήτων, ο ασαφής καθορισμός των διακριτών ορίων ανάμεσα στις αρμοδιότητες του ενός ή του άλλου φορέα, που πολλές φορές μπορεί να δημιουργηθούν παρερμηνείες, γιατί είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Στο Νοσοκομείο είχαμε οδηγούς, αλλά δεν έχουμε πια γιατί πήγαν στο ΕΚΑΒ. Ο πολίτης απευθύνεται στο Νοσοκομείο και ζητάει πράγματα. Κι εμείς και το ΕΚΑΒ έχουμε την αντίληψη ότι πρέπει να υπερβούμε εαυτούς όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο».

«Τα ασθενοφόρα αυτά είναι δύο και ανήκουν στο Νοσοκομείο, αλλά ο Νόμος ορίζει ότι η χρήση μπορεί να δοθεί στο ΕΚΑΒ και βρήκαμε τη σχετικά διαδικασία και τη φόρμουλα που δικαιολογεί αυτή την παραχώρηση» για να προσθέσει πως την επόμενη εβδομάδα θα παραχωρηθούν άλλα δύο ασθενοφόρα του Νοσοκομείου στο ΕΚΑΒ.

 «Σημασία έχει ότι ο πολίτης της Μαγνησίας δεν μπορεί να αισθάνεται ούτε φόβο, ούτε απόγνωση, ούτε και να βρίσκεται σε δυσκολία όταν συμβεί κάτι απρόοπτο. Όλο το καλοκαίρι θα είμαστε εδώ και θα κάνουμε ότι πρέπει για τον πολίτη. Προχθές παραλάβαμε τέσσερα καινούργια ασθενοφόρα τελευταίας τεχνολογίας και με γρήγορα αντανακλαστικά από σήμερα ανήκουν στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή. Προβλήματα όπως χθες το πρωί δεν θα έχουμε πλέον» κατέληξε ο κ. Καραμπάτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass