Στη Λάρισα τo διεθνές Course βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2021 15:30

Για έβδομη συνεχή χρονιά σήμερα και αύριο διοργανώνεται στη Λάρισα το Course των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS) από τον καθηγητή Χειρουργικής, κ. Δημήτρη Ζαχαρούλη και το Royal College of Surgeons of England (RCS), στο οποίο έχουν εκπαιδευτεί ως τώρα περισσότεροι από 700 χειρουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  


Το Course διοργανώνεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δύο φορές τον χρόνο και απευθύνεται σε νέους ιατρούς όλων των χειρουργικών ειδικοτήτων, αλλά και σε φοιτητές των τελευταίων ετών, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν χειρουργική ειδικότητα και έχει σχεδιαστεί για να εισάγει τους νέους χειρουργούς στην ασφαλή χειρουργική πρακτική μέσα σε ελεγχόμενο περιβάλλον εργαστηρίου.  Πρόκειται για εντατικό σεμινάριο πάνω σε βασικές χειρουργικές τεχνικές, όπως βασικές λαπαροσκοπικές τεχνικές, τεχνικές συρραφής, κ.ά. Σε κάθε εκπαιδευόμενο δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό υπό την καθοδήγηση και εποπτεία άριστων χειρουργών, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν ειδικά από τους συμβούλους του Βρετανικού Κολλεγίου Χειρουργών. Στόχος του είναι να διδάξει, να αξιολογήσει και να πιστοποιήσει την ικανότητα των εκπαιδευομένων να χρησιμοποιήσουν ασφαλείς χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες είναι κοινές σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass