Δίαιτα και Χαρά; Με το MyFlex και το Flexstores Γίνεται!

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2022 12:11

«Σκέφτομαι το φαγητό όλοι μέρα.» «Δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου.»

«Τα υγιεινά φαγητά δεν είναι νόστιμα.»

Αυτά σκέφτονται πολλοί άνθρωποι που ξεκινούν μη ρεαλιστικές δίαιτες, που όχι μόνο δεν ταιριάζουν στον δικό τους οργανισμό αλλά μπορεί να αποβούν και άκρως επιβλαβείς για την υγεία τους. Αν, όμως, αντί να κάνουν δίαιτα, ένα διατροφικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στο να προσλαμβάνουν λίγες θερμίδες, επικεντρωθούν στην διατροφή, μαθαίνοντας τι είναι υγιεινό για εκείνους και υιοθετώντας το, τότε τέτοιες σκέψεις θα εξαφανιστούν από το μυαλό τους. 

Είναι λογικό να σκεφτείς ότι στα λόγια είναι εύκολο να λέμε ότι είναι δυνατόν να μετατραπεί η επιθυμία για υγιεινή ζωή σε συνήθεια. Και είναι απολύτως σωστή η σκέψη αυτή. Παρόλα αυτά, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φανταζόσουν. Αρκεί να έχεις την βοήθεια και την υποστήριξη ενός ειδικού. Και ο Δημήτρης Οικονομάκης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή την δουλειά! 

Ο Δημήτρης Οικονομάκης κατέχει τις ακαδημαϊκές και πρακτικές γνώσεις όχι μόνο να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και να προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους ώστε να φτιάξουν την σχέση τους με το φαγητό, και συνεπώς με το σώμα και τον εαυτό τους. Δεν ήταν δύσκολο, λοιπόν, για αυτόν πάρει την απόφαση να ιδρύσει μια εταιρεία με στόχο να δείξει το πόσο εύκολο είναι τελικά κάποιος να μάθει, να ακολουθήσει και να υιοθετήσει μια ισορροπημένη διατροφή. Για να το καταφέρει αυτό, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στη δημιουργία και την καθιέρωση υγιεινών συνηθειών που θα διατηρήσει το άτομο για όλη του την ζωή. 

Ποιο είναι το μυστικό του Δημήτρη Οικονομάκη για να αποκτήσει κάποιος υγιεινές συνήθειες;

Μια δίαιτα κομμένη και ραμμένη για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. 

Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, και το ίδιο ισχύει και για τον οργανισμό του. Ο καθένας εκδηλώνει διαφορετικό βαθμό ενεργητικότητας και κίνησης και για αυτό χρειάζεται διαφορετικό αριθμό θερμίδων μέσα στην ημέρα ενώ μερικοί έχουν αλλεργίες και δυσανεξίες. Στο Myflex.gr του Δημήτρη Οικονομάκη ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να φτιάξει έναν λογαριασμό και να βρει την διατροφή που ταιριάζει αποκλειστικά σε εκείνον ή εκείνη. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα είδος διατροφής που προσφέρει στο άτομο όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται για την καλή λειτουργία του οργανισμού ενώ ταυτόχρονα χορταίνει τόσο το μάτι όσο και το στομάχι του. 

Το βασικό κριτήριο για την δημιουργία του κάθε εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου είναι πόση πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λιπαρά χρειάζεται ο καθένας. Με βάση αυτά διαλέγονται και συνδυάζονται τα φαγητά που προτείνονται καθημερινά. Τα συμπληρώματα διατροφής στο Flexstores, από τον ειδικό εφαρμογών διαιτολογίας Δημήτρη Οικονομάκη, διασφαλίσουν ότι ποτέ κανένας δεν θα μείνει πίσω στις ημερήσιες ανάγκες του για θρεπτικά συστατικά.

Πέρα από τα επιστημονικά κριτήρια που ακολουθεί η ομάδα του MyFlex για την δημιουργία πλάνων διατροφής, δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην νοστιμιά των γευμάτων και των σνακς που προτείνονται. Τα συμπληρώματα που αναφέρθηκαν παραπάνω περιλαμβάνουν υγιεινές εκδοχές αγαπημένων σνακ και ροφημάτων, για να μην νιώσει κανένας ότι περιορίζει τον εαυτό του και ότι του λείπουν συγκεκριμένες τροφές. Παράλληλα, θα βρείτε πεντανόστιμες συνταγές γλυκών και γευμάτων που χρησιμοποιούν αγνά και υγιεινά υλικά, για να τρώτε χωρίς ενοχές. 

Γιατί το να κάνεις υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει ότι θα πάψεις να απολαμβάνεις το φαγητό.  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass