ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Πανελλήνιο συνέδριο σπονδυλικής στήλης

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2014 21:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:39

 

Ποικιλία θεμάτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της παθολογίας της σπονδυλικής στήλης αναπτύσσονται στο πλαίσιο του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Σπονδυλικής Στήλης που διεξάγεται στη Λάρισα και οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, στο ξενοδοχείο Imperial.

Το Συνέδριο, που τιμούν με τη συμμετοχή τους προσκεκλημένοι ομιλητές από 5 χώρες, διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Σπονδυλικής Στήλης (ΕΕΣΣ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας (ΕΝΧΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ). Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και σε συνεργασία με τον οργανισμό AOSpine, θα διεξάγεται και  διεθνές Συμπόσιο εστιασμένο στη «Γηράσκουσα Σπονδυλική Στήλη», θέμα επίκαιρο, δεδομένης της γήρανσης του πληθυσμού.

«Τα θέματα του Συνεδρίου απευθύνονται τόσο στον έμπειρο ειδικό, όσο και στο νέο ειδικευόμενο. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα επίκαιρα ερωτήματα που απασχολούν το χειρουργό της σπονδυλικής στήλης, καθώς και σε στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις που έχουν ως σκοπό τη συμπλήρωση της θεματολογίας των προηγούμενων συνεδρίων. Επιπλέον, σημαντικό μέρος του συνεδρίου είναι αφιερωμένο στο πεδίο των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης και τις αρχές που διέπουν τη σωστή αντιμετώπιση τους», επισημαίνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης Κωνσταντίνος Πατεράκης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass