Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ «ANIMUS – ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»

«Σπουδαίο έργο από τον ιδιωτικό τομέα, μήνυμα εμπιστοσύνης εκπέμπει η χώρα»

Δημοσίευση: 01 Νοε 2014 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:51

 

Ένα «σπουδαίο έργο για τον τομέα της υγείας, μήνυμα εμπιστοσύνης και ανάπτυξης του ιδιωτικού τομέα, που εκπέμπει η χώρα», όπως υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Βασίλειος Κοντοζαμάνης, εγκαινιάστηκε χθες στο κέντρο της Λάρισας, παρουσία των αρχών και μεγάλης μερίδας του ιατρικού κόσμου. Η κλινική Animus- Κυανούς Σταυρός είναι μια καθετοποιημένη σε υπηρεσίες αστική κλινική, στο κέντρο της Λάρισας, με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, η οποία, όπως υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Αχιλλέας Νταβέλης «βασίστηκε σε μία και μοναδική αρχή: Πώς θα θέλαμε να ήταν η ιατρονοσηλευτική μας φροντίδα στην καρδιά της περιφέρειας εάν χρειαζόμασταν οι ίδιοι τις ανάλογες υπηρεσίες;»

Η τελετή άρχισε με αγιασμό και στη συνέχεια ο κ. Αχιλλέας Νταβέλης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους σημειώνοντας: «Ολοκληρώσαμε σχεδόν ένα χρόνο επίμονων προσπαθειών, ώστε με μεγάλη μας χαρά σήμερα να σας υποδεχόμαστε στην πλήρως ανακατασκευασμένη κλινική μας, την Animus- Κυανού Σταυρό.

Διαμορφώσαμε ένα περιβάλλον απόλυτα φιλικό, λειτουργικό βασιζόμενοι πάντα στη καινοτομία και στις τεχνολογίες αιχμής. Θέλουμε να δεσμευτούμε στους συμπολίτες μας ό,τι το ποιοτικότερο, με τις δικές μας κατάλληλες ενέργειες ως διοίκηση, μπορεί και θα είναι, στη δύσκολη συγκυρία που διάγουμε και το οικονομικότερο του ανταγωνισμού».

Ακολούθως, ο γ.γ. κ. Β. Κοντοζαμάνης, στην ομιλία του, ανέφερε: «Εγκαινιάζουμε ένα έργο σπουδαίο, για δύο λόγους: Αφενός για τον τομέα της υγείας και αφετέρου για το μήνυμα εμπιστοσύνης και ανάπτυξης του ιδιωτικού τομέα, που εκπέμπει η χώρα αυτή την κρίσιμη στιγμή, στην προσπάθειά της να εξέλθει της κρίσης. Ενός ιδιωτικού τομέα, που προσφέρει και στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα. Κάθε νέα δομή υγείας, είτε προέρχεται από τον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, να πω ότι συλλειτουργούν αρμονικά, ενισχύει τον υγειονομικό χάρτη της χώρας. Επίσης, ενισχύει τις επιλογές του πολίτη και βοηθάει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Πόσο μάλλον στο ν. Λαρίσης, που πρόκειται για έναν κομβικό και σημαντικό νομό της χώρας. Η λειτουργία του Κυανού Σταυρού, πιστεύουμε ότι έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες υγείας στη χώρα και να λειτουργήσει αρμονικά με την πολύ καλή λειτουργία των δύο δημόσιων νοσοκομείων της πόλης».

Στη συνέχεια κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων και οι προσκαλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της κλινικής.

Στα εγκαίνια παρέστησαν οι βουλευτές κ. κ. Χρ. Κέλλας, Ηλίας Βλαχογιάννης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αποστ. Καλογιάννης, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κων. Τζανακούλης, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δ. Αδάμ, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού κ. Αθαν. Μητσιός, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» κ. Γ. Μιχαλόπουλος, μεγάλη μερίδα του ιατρικού κόσμου, άλλοι εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πολύς κόσμος.

* Στην οδό Κύπρου έξω από την κλινική, που εγκαινιάστηκε είχαν συγκεντρωθεί απολυμένοι σχολικοί φύλακες, που διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους. Κρατούσαν πανό και φώναζαν διαρκώς συνθήματα, που εντάθηκαν με την προσέλευση του γενικού γραμματέα του υπουργείου.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass