Μεγάλο ενδιαφέρον για την Παιδιατρική Εκπαίδευση και Ερευνα

ΣΤΟ 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2023 13:30

Με ενδιαφέροντα θέματα για πολλά ζητήματα πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα το 1ο Συνέδριο Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΕEΠΕΚΕ) και σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Βιόπολις βρέθηκαν εκατοντάδες παιδίατροι, καθηγητές, αλλά και φοιτητές για να ακούσουν τις τοποθετήσεις συναδέλφων και να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.
Το Συνέδριο αυτό αποτελεί τη φυσική εξέλιξη του Παιδιατρικού Συμποσίου Κεντρικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 22 συνεχή έτη στην πόλη της Λάρισας.
Το 1ο Συνέδριο Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας έγινε μόνον με φυσική παρουσία με σκοπό να προτρέψει τον κόσμο να ξαναμπεί στις αίθουσες και να ανταλλάξουν απόψεις από κοντά, όπως και να συναντήσουν παλιούς φίλους και συνεργάτες.
Το πρόγραμμα είχε ευρεία θεματολογία και περιλάμβανε στρογγυλές τράπεζες, εισηγήσεις, διαδραστικές ομιλίες και παρουσιάσεις θέσεων και αντιπαραθέσεων (debate). Φέτος, για πρώτη φορά, δόθηκε βήμα στους φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχοντας με προφορικές παρουσιάσεις.
Την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου αποτελούσαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΕEΠΕΚΕ): Γ. Συρογιαννόπουλος, Ι. Γριβέα, Α. Μιχούλα, Ν. Σκεντέρης, Ι. Τάσσιου.
Την επιστημονική επιτροπή αποτελούσαν οι: Αγγελή Ε., Αλεξόπουλος Ε., Αντωνογιώργος Γ., Γαζέτη Γ., Γουδεσίδου Μ., Γούναρης Α., Γριβέα Ι., Διαμαντόπουλος Σ., Ερωτοκρίτου Σ., Καλαϊντζή Α. του Νικολάου, Καλαϊντζή Α. του Αθανασίου, Καντζίδης Γ., Καραδόντα Ι., Καφφέ Α., Κίτσος Ν., Κολυπέρας Δ., Κοντογιάννη Σ., Κουτέ Β., Λώλος Π., Μήσιου Μ., Μιχούλα Α., Ούτρας Κ., Παπαγεωργίου Κ., Παπαδημητρίου Ε. του Βασιλείου, Παπαδημητρίου Ε. του Σωτηρίου, Παπαδημητρίου Δ., Πηλτσίδου Ε., Πολύζου Κ., Σιρίνα Ι., Σκεντέρης Ν., Συρογιαννόπουλος Γ., Τουμαγγέλοβα Τ., Τσιβίκη Ε., Χίτα Ι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass