ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ LIFELINE UK

Δωρεά εξοπλισμού στη Νεογνολογική Κλινική του ΠΝΛ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2014 20:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:56

 

Τη Μονάδα Εντατική Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) της Νεογνολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφθηκε χθες η αντιπρόεδρος του ανθρωπιστικού οργανισμού LIFELINE UK Μαρκάντια Λαμπροπούλου και παρέδωσε στη διεύθυνση της Μονάδας 3 μηχανήματα οξυμετρίας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση «ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline προσέφερε είκοσι οξύμετρα στις μονάδες εντατικής νοσηλείας νεογνών των πανεπιστημιακών νοσοκομείων Πατρών, Χανίων και Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Λάρισας. Οι ανάγκες αυτές καλύφθηκαν χάριν την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε στο Λονδίνο η επιτροπή των νέων του Love Rocks υπό την αιγίδα του Lifeline UK. Την δωρεά παρέδωσε στα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Λάρισας η κ. Αλίκη Marcadia Λαμπροπούλου, Αντιπρόεδρος του Love Rocks, η οποία επισκέφτηκε τις μονάδες εντατικής νοσηλείας για να παραδώσει τον ιατρικό εξοπλισμό.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ίδρυσε τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline το 1993, στο Λονδίνο και εν συνεχεία στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι.

Το Lifeline Uk και το Lifeline Hellas εργάζονται αποκλειστικά για την Ελλάδα όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερής κατάστασης που επικρατεί. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

Η πρόεδρος του Love Rocks υπό την αιγίδα του Lifeline UK είναι η κ. Κατερίνα Εμπειρίκου, αντιπρόεδρος η κ. Αλίκη Marcadia Λαμπροπούλου και η κα Μαριέττα Χανδρή και τα μέλη του Stephania Margaronis, Alessandra Jolliffee, Ileana Konialidi, Alexandra Economou, Evangelos Bousis.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την συμπαράσταση του Πρίγκιπα Αλέξανδρου που ενισχύει κάθε της προσπάθεια και το Lifeline προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας» καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass