Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη

*Πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του ΓΝΛ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2023 16:30

Ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, σεβ. Ιερώνυμο. Επικεφαλής ήταν η κ. Αικατερίνη Σακελλαρίου, πρόεδρος του Συλλόγου, συνοδευόμενη από την αντιπρόεδρο, κ. Αναστασοπούλου Σωτηρία, τη γραμματέα, κ. Χαντζοπούλου Ελένη, την ταμία, κ. Γεραποστόλου Χρυσούλα, και το μέλος, κ. Πλιάκα Δήμητρα.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και η επιστημονικά υπεύθυνη παιδοψυχίατρος του Κ.Ψ.Υ. Λάρισας κ. Βακάλη Χριστίνα, η οποία μίλησε αναλυτικά για το έργο του Κ.Ψ.Υ. και των νεοσύστατων κινητών μονάδων και αναφέρθηκε στις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει ο χώρος. Η πρόεδρος κ. Σακελλαρίου από την πλευρά της αναφέρθηκε στον πρωταρχικό στόχο του Συλλόγου, που είναι η αγορά ενός οχήματος για την κάλυψη των αναγκών των δύο κινητών μονάδων, με τις οποίες στελεχώθηκε το Κέντρο Ψυχικής Υγείας το τελευταίο διάστημα. Οι Κινητές Μονάδες μετά τα τελευταία γεγονότα δραστηριοποιούνται σε μεγάλο βαθμό για τη στήριξη των πλημμυροπαθών και η αυτόνομη μετακίνηση των υπαλλήλων είναι απαραίτητη, καθώς στην παρούσα φάση εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους από όχημα του Γ.Ν.Λ.
Ο διοικητής του Γ.Ν.Λ. κ. Γρηγ. Βλαχάκης ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο για τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφορικά με τη στήριξη των Δομών Ψυχικής Υγείας που ανήκουν σε αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγαλύτερη ίσως δωρεά που αναμένεται να παραλάβουν στις αρχές του έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass