Παρουσιάστηκε ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας

ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2024 15:31

Παραμονή της εορτής του Αγίου Αντωνίου, προστάτη των ψυχικά νοσούντων, ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς του στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας -Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα. Η πρόεδρος κ. Σακελλαρίου Αικατερίνη παρουσίασε το έργο και τις δράσεις του συλλόγου. Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε όταν η πρόεδρος απένειμε πλακέτα στην Επιστημονικά Υπεύθυνη Παιδοψυχίατρο του Κέντρου κ. Βακάλη Χριστίνα για την πολύτιμη συνεισφορά της προς την κοινότητά μας.

Σκοπός του Συλλόγου Φίλων είναι η ενίσχυση του Κέντρου σε ό,τι αφορά τις ανάγκες του, με πρώτο στόχο την αγορά οχήματος, για τις κοινοτικές δράσεις των κινητών μονάδων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, καθώς και τις δράσεις της διεπιστημονικής ομάδας του Κέντρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Οι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη, Πατ. Παπαδημητρίου Ευάγγελος και ο Πατ. Καρανίκας Δημήτριος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας Δημήτριος ο οποίος δήλωσε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα σταθεί δίπλα στο έργο του Συλλόγου, η αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Εθελοντισμού Θεσσαλίας κυρία Κομήτσα Αδριάνα, καθώς και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κύριος Βλαχάκης Γρηγόριος, ο οποίος εξήρε το έργο του συλλόγου και τόνισε την υποστήριξή του σε αυτόν.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν: ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΝΛ κ. Ολύμπιος Αθανάσιος, η διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής του ΓΝΛ κα Αλευρά Σοφία, η διευθύντρια της Παιδοχειρουργικής κλινικής του ΓΝΛ κα Καρβούνη Ελένη, η ψυχίατρος ενηλίκων του ΠΓΝΛ κ. Παπαλιάγκα Μαρία, η πρόεδρος του Συλλόγου παιδιών με αυτισμό Λάρισας κα Καλογεροπούλου Έρη, ο πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ κ. Λιόλιος Δημήτριος, καθώς και πλήθος συναδέλφων και φίλων.
Με γραπτή τους επιστολή οι βουλευτές Λάρισας κ. Κέλλας Χρήστος, κ. Καπετάνος Χρήστος και κ. Χαρακόπουλος Μάξιμος, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Μαμάκος Αθανάσιος χαιρετίζουν το έργο του συλλόγου και στέλνουν τις ευχές τους και τη στήριξή τους.
Οι τυχεροί από την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ήταν η κυρία Σφήκα Βίκυ και η κυρία Ανθοπούλου Μαρία.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγές ευχών μεταξύ των παρευρισκομένων και τις ευχαριστίες της προέδρου για τη συμμετοχή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass