Ορκίστηκε οδοντίατρος στο ΓΝΛ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2024 14:51

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των υπηρεσιών του Οδοντιατρικού Τμήματος – Μονάδας ΑμεΑ Παίδων - Ενηλίκων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με ιατρικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε άλλη μία ορκωμοσία.

Συγκεκριμένα, ο διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Γρηγόρης Βλαχάκης, προχώρησε στην ορκωμοσία της κ. Αικατερίνης Πασσά, η οποία διορίζεται σε θέση ιατρού Οδοντιατρικής με εξειδίκευση στα ΑμεΑ στον βαθμό διευθυντή του κλάδου ιατρών ΕΣΥ, παρουσία της επιστημονικά υπεύθυνης του Οδοντιατρικού Τμήματος, διευθύντριας Οδοντιατρικής, κ. Παρασκευής Σιαφάκα,
Η Οδοντιατρική Μονάδα ΑμεΑ Παίδων Ενηλίκων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ιδρύθηκε το 2002 από την κ. Μαρία Σερέτη, πρώην διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος. Αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως Εκπαιδευτικό Κέντρο για χορήγηση πλήρους Ειδικότητας «Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας». Παρέχεται εξειδικευμένη φροντίδα στους ασθενείς που έχουν νοητική, ιατρική, σωματική αισθητηριακή κοινωνική δυσλειτουργία ή αναπηρία, καθώς και σε ογκολογικούς ασθενείς ή ασθενείς με στοματολογικές παθήσεις. Λειτουργούν μοναδικές για τον Δημόσιο Τομέα, εξατομικευμένες υπηρεσίες οι οποίες απευθύνονται όχι μόνο προς τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ή της 5ης ΥΠΕ, αλλά και ολόκληρης της Ηπειρωτικής Ελλάδας που αφορούν:
• Τα Ειδικό Ιατρείο ΑμεΑ, όπου, εκτός από την αντιμετώπιση των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία, πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως χειρουργεία για οδοντοθεραπεία με γενική αναισθησία.
• Ειδικό Στοματολογικό Ιατρείο.
• Το νεοσύστατο Ιατρείο Ογκολογικών Ασθενών το οποίο προσφέρει υπηρεσίες πρόληψης, παρακολούθησης και αντιμετώπισης επιπλοκών που συμβαίνουν πριν – κατά - μετά τη χημειο – ακτινο - ανοσοθεραπεία.
• Ειδικό Ιατρείο Πρόληψης για άτομα με βεβαρημένο Ιατρικό Ιστορικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass