Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για το AIDS και στη Λάρισα

Δημοσίευση: 25 Νοε 2014 22:49 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:36

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS, ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» ενώνει για πρώτη φορά τη φωνή του με πάνω από 300 εθελοντές σε 25 πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο, ανάμεσα στις οποίες και η Λάρισα, για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα ζωής: «Όλα έχουν αλλάξει, ας τελειώνουμε με το HIV/AIDS».

Ειδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, δράσεις ευαισθητοποίησης και άλλα δρώμενα συνθέτουν μία μεγάλη γιορτή που θα αγκαλιάσει όλη τη χώρα. Με τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη συνεργασία 61 οργανώσεων δημιουργείται η μεγαλύτερη αλυσίδα ελπίδας, γιατί η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση-θεραπεία και η καταπολέμηση του στίγματος μπορούν να νικήσουν το HIV/AIDS.

Στην Αθήνα, στα Ιωάννινα και στην Κύπρο προγραμματίζεται τριήμερο εκδηλώσεων στις 29 και 30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου οι δράσεις επεκτείνονται σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα εκδηλώσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και διανομής προφυλακτικών θα λάβουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, στη Δράμα, στην Ικαρία, στην Κεφαλονιά, στο Κιλκίς, στην Κοζάνη, στην Κομοτηνή, στην Κω, στη Λευκάδα, στα Μέγαρα, στη Μυτιλήνη, στην Πάτρα, στη Ρόδο, στη Σάμο, στις Σέρρες, στην Τρίπολη, στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στη Λάρισα, στην Κέρκυρα, στη Σύρο, στην Ξάνθη, στην Κόρινθο και στον Πλατανιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass