ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΥΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προβληματική η συνεργασία Αντωνίου –Καραμπάτσα

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2015 0:13

 

Μετά από ενέργειες της 5ης ΥΠΕ και όχι του διοικητή των δύο νοσοκομείων της πόλης λύθηκε το ζήτημα της έλλειψης καθαριότητας στο ΠΕΔΥ της Λάρισας που έφερε στη δημοσιότητα η «Ε», όπως τουλάχιστον επισημαίνεται σε δελτίο τύπου της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Στο ίδιο δελτίο τύπου γίνεται αναφορά και στην προσφορά υγειονομικού υλικού αξίας 880.000 δολαρίων από τη Διεθνή Οργάνωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας IOCC που θα διανεμηθεί στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της 5ης ΥΠΕ, μια εξέλιξη που έγινε εφικτή επίσης μετά από ενέργειες της διοίκησης της ΥΠΕ.

Σε κάθε περίπτωση, γίνεται φανερό ότι η συνεργασία μεταξύ του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου και του διοικητή των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων της Λάρισας Κώστα Καραμπάτσα δεν είναι ιδιαίτερα ομαλή, με τη σχέση τους να παρουσιάζει τριβές.

Ειδικότερα, η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ εξέδωσε χθες την εξής ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης του κοινού και αποφυγής δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων έχουμε να σημειώσουμε τα παρακάτω:

Μετά από ενέργειες της 5ης ΥΠΕ παρελήφθη υγειονομικό υλικό αξίας 880.000 δολαρίων από τη Διεθνή Οργάνωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας IOCC το οποίο και θα διανεμηθεί με ευθύνη της Υπηρεσίας μας στις μονάδες υγείας (Νοσοκομεία και Μονάδες πρωτοβάθμιας ) για τη κάλυψη των αναγκών.

Από την ημερομηνία λήξης της σύμβασης για την καθαριότητα στη πρωτοβάθμια μονάδα υγείας Λάρισας και μέχρι την υπογραφή των νέων συμβάσεων η 5η ΥΠΕ συμφώνησε με τον πάροχο των υπηρεσιών καθαριότητος στα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας ISS να καλύψει το υφιστάμενο κενό που δημιουργήθηκε από τις χρονοβόρες διαδικασίες που δημόσιου τομέα που ωστόσο δεν επιτρέπεται να παρακάμψουμε.

Από σήμερα 1ης Οκτωβρίου ισχύουν οι νέες συμβάσεις καθαριότητος συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρωτοβάθμιας μονάδος Λάρισας».

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass