* Επενέβη το συνεργείο καθαρισμού που συνεργάζεται με τα δύο νοσοκομεία της πόλης με πρωτοβουλία του διοικητή κ. Κώστα Καραμπάτσα

Επιχείρηση... σκούπα στο ΠΕΔΥ Λάρισας

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2015 0:37

 

Άμεση και ουσιαστική λύση στο πρόβλημα καθαριότητας που δημιουργήθηκε στο ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Λάρισας, δόθηκε, χθες, μετά και το δημοσίευμα της «Ε» που το έφερε στην επιφάνεια. Μετά από δύο μήνες χωρίς καθαριότητα λόγω της λήξης της σύμβασης με το αρμόδιο συνεργείο, καθαρίστηκε το κτίριο και ειδικά οι τουαλέτες όπου και εντοπιζόταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς αυτές εξυπηρετούσαν εκατοντάδες πολίτες, κυρίως ηλικιωμένους. Μάλιστα η διοίκηση του ΠΕΔΥ απέστειλε και σχετικό έγγραφο στην 5η ΥΠΕ στο οποίο έκανε λόγο ακόμα και για κίνδυνο μόλυνσης.

«Η συγκεκριμένη λύση δόθηκε από τον διοικητή των δύο νοσοκομείων της πόλης, κ. Κώστα Καραμπάτσα, ο οποίος χωρίς να έχει κάποια αρμοδιότητα πήρε την απόφαση να έρθει σε επικοινωνία με το συνεργείο που χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία και να ζητήσει να καθαρίσουν το κτίριο έως και τη στιγμή που θα υπογραφούν οι νέες συμβάσεις. Είναι μια κίνηση που δείχνει πως ο τομέας της υγείας πρέπει να μένει αδιαίρετος» εξήγησε χαρακτηριστικά στην «Ε» ο διευθυντής του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας στη Λάρισα κ. Γραντζής.

Επίσης τόνισε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου από τον οποίο και έλαβε τη διαβεβαίωση πως θα λυθεί αμέσως το ζήτημα κάτι που επισήμανε και ο κ. Αντωνίου και στην «Ε», από προχθές στο πλαίσιο του πρώτου ρεπορτάζ.

«Όλα πλέον είναι σε θέση να κυλήσουν ομαλά με τους γιατρούς αλλά και το προσωπικό του ΠΕΔΥ και είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους εκατοντάδες ασφαλισμένους που έρχονται καθημερινά εδώ» κατέληξε ο κ. Γραντζής.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass