ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΡΑΣΗ ΕΚΑΒ

Ενημέρωσαν τους Λαρισαίους για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2015 22:31

Ενημερωτική εκδήλωση – δράση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την Καρδιακή Ανακοπή πραγματοποίησαν χθες στην Κεντρική πλατεία της πόλης τα μέλη του γραφείου εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στα Τρίκαλα και προγραμματίζονται σήμερα και αύριο στην Καρδίτσα και τον Βόλο αντίστοιχα.

Αρκετοί ήταν οι Λαρισαίοι που έσπευσαν χθες και ενημερώθηκαν για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ) σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη με ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα και Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές.

Έγιναν παράλληλα επιδείξεις αλλά και εξάσκηση στην τεχνική Απόφραξης Αεραγωγού από ξένο σώμα σε ενηλίκους, παιδιά και βρέφη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, ενώ παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από δραστηριότητες του ΕΚΑΒ.

Στο χώρο βρίσκονταν και οχήματα του ΕΚΑΒ (ασθενοφόρο και μοτοσικλέτα) στο πλαίσιο επίδειξης του εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτουν, καθώς και των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τα χαρακτηρίζουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass