Στο πλευρό των ιατρών του Κέντρου Υγείας

Δημοσίευση: 05 Νοε 2015 0:36
Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τυρνάβου κ. Στέλιος Χατζηκράχτης Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τυρνάβου κ. Στέλιος Χατζηκράχτης

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Συνεχίζονται οι κινήσεις και οι παρεμβάσεις από πλευράς των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου για τη σωστή λειτουργία του Κέντρου Υγείας. Για τον λόγο αυτό αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Τυρνάβου, με τον επικεφαλής κ. Στέλιο Χατζηκράχτη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, για να συμπαρασταθεί στον αγώνα των γιατρών, για τη μη καταβολή των εφημεριών τους.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση η «Λαϊκή Συσπείρωση» έφερε πολλές φορές για συζήτηση, στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου και του Αγροτικού Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα.

Καταγγέλεται επίσης ότι: «Ο δήμαρχος κ. Σαρχώσης έχει καθιερώσει από την αρχή της θητείας του, να επισκέπτεται ανά δίμηνο, τον κάθε φορά διοικητή της 5ης ΥΠΕ και να αναζητά λύσεις για τα θέματα υγείας του Δήμου, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας μέσω του τύπου, με τις αντίστοιχες φωτογραφίσεις».

Καταγγέλλει επίσης «τη διάλυση της δημόσιας υγείας, λόγω μνημονιακών επιταγών, όπως λέει, αλλά ξεχνά ότι το νωπό 3ο μνημόνιο ψηφίστηκε από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ακραιφνώς πλέον, υποστηρίζει.

Και καλεί τους πολίτες, να σταθούν στο πλευρό των γιατρών και να αγωνιστούν για δημόσια και δωρεάν υγεία, ενώ οι ομοϊδεάτες τους, της «δεύτερης αριστερής κυβέρνησης» τη διαλύουν.

Από την πλευρά της η διευθύντρια του Κ.Υ.Τ. κ. Α.Νικιτίδου ενημέρωσε την αντιπροσωπία, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.

* Οι απλήρωτες εφημερίες των γιατρών από την 1η Μαΐου 2015 και των νοσηλευτών από 1η Ιανουαρίου 2015

* Η έλλειψη ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού

* Η ανυπαρξία οδηγών ασθενοφόρου (δύο οδηγοί είναι αποσπασμένοι)

* Η διακοπή φύλαξης του Κ.Υ. από την 1η Ιουνίου 2015

* Η λειψή χρηματοδότηση που φθάνει στο σημείο, να μην έχει πετρέλαιο θέρμανσης, που παρουσιάζουν μια εικόνα διάλυσης του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass