Κύριε πρωθυπουργέ...

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2015 8:42

 

(Προς Εξοχότατο Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα

Μέγαρο Μαξίμου)

«κύριε Πρωθυπουργέ,

Έχω την τιμή και τη χαρά να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου Ψήφου για αυτή την πολύ σπουδαία και μεγάλη Κυριακή του Δημοψηφίσματος.

Εντάσσω αυτή την Επιστολή μου στα πλαίσια των Θεμάτων Πολιτικής και Ιδεών που έχω προτείνει προς την Κυβέρνηση καθόλη τη διάρκεια του 5-μήνου που κυβερνάτε την χώρα. Επί τη ευκαιρία, χαίρομαι που είτε υιοθετούνται ιδέες και απόψεις μου είτε συμπίπτουν πριν τη δημοσίευσή τους με τις εφαρμοσθείσες Πολιτικές.

Θα ψηφίσω, λοιπόν, κύριε Πρωθυπουργέ, το ΟΧΙ την Κυριακή. Και σας ευχαριστώ για την ευκαιρία να εκφραστώ ως Έλληνας και Καναδός που είμαι ταυτόχρονα, για το καλό της Ελλάδος και της Ευρώπης.

Οι λόγοι μου και οι όποιες προσδοκίες, συμπίπτουν με τους λόγους που δώσατε προς τον Ελληνικό Λαό μέσα από το Κοινοβούλιο και διά του Διαγγέλματός σας, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ασπάζομαι τα επιχειρήματά σας πλήρως. Ασπάζομαι πλήρως, επίσης, και την όλη εν γένει στάση σας και Διαπραγματευτική σας στρατηγική απέναντι στους Εταίρους και Δανειστές καθόλη τη διάρκεια του 5-μήνου.

Έχω να προσθέσω, ως Έλληνας του Εξωτερικού και της Ελλάδος τα τελευταία 50 χρόνια, ότι μόνο οφέλη θα έχει η Ελλάδα και ο λαός της από ένα ηχηρό ΟΧΙ προς τις έως τώρα Προτάσεις των Ευρωπαίων. Θα έχει δε, μόνο ζημίες, αν επικρατήσει το ΝΑΙ. Ζημίες Εθνικές, οικονομικές, πολιτιστικές, κοινωνικές, νομικές!

Οφέλη από Δημοψηφίσματα "βλέπουν" συνέχεια προοδευμένοι και δημοκρατικοί λαοί που τα έχουν υιοθετήσει ως μέσον άσκησης Δημοκρατικών Δικαιωμάτων.

Οφέλη από ένα τουλάχιστον Δημοψήφισμα είδε και ο Καναδάς το 1995 που αποτελείται από 10 Πολιτείες-Κράτη, όταν έφτασε η στιγμή να διαπιστώσουν οι Κεμπεκιώτες ότι αδικούνται χρονίως από την υπεραιωνόβια Καναδική Ομοσπονδία (Χώρας G7) σε πολλά θέματα άσκησης Πολιτικής.

Κύριε Πρωθυπουργέ, σας εύχομαι Καλή Δύναμη σε Όλα και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Και εδώ θα είμαστε, να σας στηρίξουμε όλοι κατόπιν με ιδέες και προτάσεις για το μέλλον.

Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση και επιβεβαίωση που έστω από τις 25/1 μόνο,

Σας στηρίζω.

Με τη μεγίστη τιμή

Χρήστος Πλιάτσικας

Οικονομολόγος/Διεθνολόγος εκ Καναδά και εξ Ελλάδος»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass