Προετοιμασίες

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 19:55
* Ε, αφού υπάρχει διάβαση πεζών… όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι πάνω στα πεζοδρόμια! Για να διευκολύνεται η διέλευσή τους.  Γ.Ν. * Ε, αφού υπάρχει διάβαση πεζών… όλα τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι πάνω στα πεζοδρόμια! Για να διευκολύνεται η διέλευσή τους. Γ.Ν.

*ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ λίγο-πολύ άρχισε ο κόσμος να προετοιμάζεται.

- Έρχονται Χριστούγεννα.

- Από πού;

***

*- ΤΩΡΑ που έρχονται τα Χριστούγεννα πρέπει να δείχνουμε ευτυχισμένοι;

***

*- ΠΟΥ θα πάτε τα Χριστούγεννα;

- Φέτος πουθενά, θα έρθουν αυτά...

Ζ.

Σίγουρα

*ΗΤΑΝ σαφής ο Λαρισαίος, καθώς προετοιμαζόταν από χθες.

-Η ‘’Black Friday’’ μου προκαλεί ένα ανεξήγητο άγχος να προλάβω να αγοράσω κάτι που δεν χρειάζομαι.

Ζ.

Αμέσως

*ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και του Κ. Αγοραστού για το πρόβλημα των σιδηροδρομικών γραμμών. «Πρέπει άμεσα, εννοώ σήμερα», δήλωσε χθες όταν ρωτήθηκε σχετικά, «να βελτιωθεί η περίφραξη, όπου χρειάζεται. Να μπουν και ηχοπετάσματα όπου εκτιμηθεί. Απαιτείται περίφραξη σύγχρονη και με τη δέουσα επίβλεψη…». Τα υπόλοιπα, τα μεγαλόπνοα, στον καιρό τους. (Πάντως, τόσες μέρες μετά, η γραμμή παραμένει ξέφραγη, όπως ακριβώς ήταν.)

Ζ.

Όλα νόμιμα

*ΚΑΙ τοπικό χρώμα στην υπόθεση των φονικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική. «Η επέκταση της πόλης της Μάνδρας επάνω στο ρέμα έγινε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τη σύμφωνη γνώμη Νομαρχίας και Δήμου το 2003 και εγκρίθηκε από την τότε υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου και τον υφυπουργό Γεωργίας Φώτη Χατζημιχάλη», θυμίζει ο καθηγητής ΕΜΠ Νίκος Μπελαβίλας. «Η διάθεση για άμεση ένταξη νέων εκτάσεων στο ‘’real estate’’ παραμονές Ολυμπιακών Αγώνων δεν επέτρεψε να ληφθούν μέτρα, δηλαδή να «σπαταληθεί» γη σε τέτοιο προνομιακό σημείο ώστε να αφεθεί η κοίτη ελεύθερη. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα ήσαν «νόμιμα». Και οι άδειες, και η οικοδόμηση, και η οδοποιία και βέβαια και η καταστροφή...».

Ζ.

Χρόνια

εικοσιδυό

*ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ στην εφημερίδα για τη συνάντηση του τοπικού ΤΕΕ με τον Κώστα Καραμανλή τον Γ’ , ο Λαρισαίος μηχανικός Κ. Μ. είδε ότι προσφέρθηκε δώρο στον ‘’σκιώδη’’ υπουργό η έκδοση "Τα πέτρινα γεφύρια της Θεσσαλίας". Και σημειώνει: «Το λεύκωμα αυτό, αν θυμάμαι καλά, εκδόθηκε το 1995 και δεν νομίζω ότι υπάρχει μεταγενέστερη επανέκδοση , ενημερωμένη και βελτιωμένη. Επί μία εικοσαετία η εκάστοτε διοίκηση του ΤΕΕ Κ- Δ Θεσσαλίας προσφέρει το ίδιο βιβλίο σε οποιονδήποτε επίσημο προσκεκλημένο ή επισκέπτη, γιατί δεν έχει απολύτως τίποτε άλλο εντυπωσιακό να προσφέρει. Και καλά οι διοικήσεις που δεν απείχαν χρονικά από την έκδοσή του, οι μεταγενέστερες και χαρακτηριστικά η σημερινή, είκοσι δύο χρόνια μετά, δεν αντιλαμβάνεται ότι με το "δώρο" αυτό ομολογεί την εκδοτική ανεπάρκεια του Τμήματος;» (Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια…)

Ζ.

Τον χειροκρότησαν

*ΑΡΕΣΕ λέει ο Απ. Καλογιάννης μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ.

Η τοποθέτηση του δημάρχου απέσπασε ιδιαιτέρως θετικά σχόλια από το αμιγώς δεξιό κοινό. Θεσμικού χαρακτήρα, αυτοδιοικητική, χειροκροτήθηκε θερμά. Αλλά και μετά στους διαδρόμους, αρκετοί τον συνεχάρησαν για την ομιλία του. (Είναι και ευγενείς οι νεοδημοκράτες.)

Ζ.

"Βολταίροι"

*ΔΕΝ ήταν όμως και όλοι τόσο ευγενείς, τουλάχιστον δεν έδειξαν να είναι ούτε οπαδοί του αγαπημένου των φιλελεύθερων, του Βολταίρου. «Διαφωνώ αλλά θα υπερασπιστώ» κ.λπ. και άλλα τέτοια ηχηρά, δεν έχει. Σηκώθηκε ο επισήμως προσκεκλημένος από τη ΝΔ πασοκτζής συνεταιριστής Θαν. Βακάλης να μιλήσει στο προσυνέδριο. Δύο Χρήστοι, ο Τσιτσιρίγγος κι ο Σιδερόπουλος, μαζί και κάποιοι άλλοι, σηκώθηκαν και βγήκαν από την αίθουσα επιδεικτικά.

Ζ.

Διαπιστώσεις

*ΟΙ νεαροί Λαρισαίοι σύζυγοι έκαναν τις διαπιστώσεις τους.

- Πίσω από έναν ήρεμο άντρα δεν υπάρχει καμία γυναίκα.

***

*- Η ζωή είναι μικρή...

- Κι η Πόπη κοντή...

- Δεν μιλάμε για γυναίκες ρε…

***

*- ΝΑ κάνετε κομπλιμέντα στις γυναίκες σας γιατί αν δεν τους κάνετε εσείς θα τους κάνουν οι πωλήτριες και πάλι εσείς θα την πληρώσετε.

Ζ.

Παραλίγο

*ΑΓΡΙΑ επίθεση από τον Γ. Πατούλη, που ‘’τα χώνει’’ στον άλλο βαθμό αυτοδιοίκησης, συντασσόμενος και με τη νεοδημοκρατική γραμμή ‘’βαράμε όσο κι όπως μπορούμε τη Δούρου’’. Επίθεση γενικότερα στους περιφερειάρχες, συντηρώντας τη γνωστή αέναη κόντρα με τους δημάρχους. Κόντεψε πάλι να πατήσει τον κάλο του Κ. Αγοραστού, του προέδρου ΕΝ. ΠΕ. Παραλίγο. «Ούτε ζήτησε συγγνώμη από τους δημάρχους, τους οποίους η κυρία Δούρου έβαλε κι αυτούς στο ‘’κάδρο’’ των ευθυνών για τις καταστροφές που έγιναν», κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ. «Να υπάρξει άμεσα μεταβίβαση πόρων, αρμοδιοτήτων κι ευθυνών από το Κεντρικό Κράτος προς τους Δήμους, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία, οι πολίτες κουράστηκαν να παρακολουθούν το γαϊτανάκι ευθυνών μεταξύ Κεντρικού Κράτους, Περιφερειών και Δασαρχών...»

Ζ.

Στο ασανσέρ

*-ΝΑΙ, Πυροσβεστική εκεί; Τρεχάτε…

- Παρακαλώ, τι πάθατε;

-Κλειστήκαμε στο ασανσέρ, τρέξτε σας λέω, γρήγορα.

-Ηρεμήστε. Έχει εξαερισμό.

-Δεν έχουμε ίντερνετ χριστιανέ μου.

***

*ΠΕΡΑ από τ’ αστεία, στη Λάρισα χθες γνωστή Λαρισαία κλείστηκε στο ασανσέρ στην οικοδομή του ιατρείου της. Ψύχραιμη παρότι δεν της είχε ξανατύχει, ωστόσο εντυπωσιάστηκε από την ταχύτητα ανταπόκρισης της Πυροσβεστικής που ειδοποιηθείσα έσπευσε και την απελευθέρωσε σε λίγα μόλις λεπτά. Και από την ευγένεια των πυροσβεστών. «Το ελάχιστο για μένα, να το πω στην εφημερίδα…».

Ζ.

Τον τρέλανε

*ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ μετά το γαλάζιο συνέδριο, από τον Γιώργο Καραβάνα, στέλεχος της ‘’Δράσης’’ Μάνος-Ξαφά κλπ που προσχώρησε πια ΝΔ. Δημόσιος έπαινος σε έναν αγρότη, τρελάθηκε λέει από όσα είπε ο Σπύρος Τσικρίκας. «Ευχάριστη έκπληξη... Εκεί που θα περίμενε κανείς να ακούσει για φιλελευθερισμό από τους θεωρητικούς των οικονομικών, τους προλαβαίνει ένας άνθρωπος του καθημερινού μόχθου στον αγροτικό τομέα, που στην παρέμβασή του μιλά για αντικατάσταση του κρατικού ΕΛΓΑ από ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, στις οποίες μπορεί να ασφαλίσει κανείς τις καλλιέργειές του με βάση τις δικές του επιλογές, κόντρα στην κρατούσα ισοπέδωση… Ακούει για αγροτικές ΑΕ, ακούει γενικώς για μεταρρυθμίσεις, που "τη βγαίνουν φιλελεύθερα" σε παλιά στελέχη του κόμματος, που κάποιες φορές επιμένουν στα παλιά». (Ο εκ των τελευταίων προέδρων της ΕΑΣ Λάρισας πάντα ήταν φιλελεύθερος.)

Ζ.

Απόντες

*ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ λέει από το γαλάζιο αγροτικό συνέδριο ο ‘’πατέρας’’ τους Θαν. Κοκκινούλης. Ήταν ένα μήνυμα αυτό, δεν το έλαβαν και πολλοί όμως.

***

*ΕΠΙΣΗΣ απουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για μια ακόμη φορά. Δεν είναι και τόσο των συνεδρίων και του διαλόγου ο αντιπρόεδρος, «τι θα μιλούν κι άλλοι;». Μπορεί βέβαια να είχε να τακτοποιήσει και το στοκ με τα γιλέκα που έμειναν απούλητα.

***

*ΠΗΓΑΝ ωστόσο και μίλησαν κιόλας σαμαρικοί σπλήνα. Κι έκαναν συκώτι καινούργιο όσοι τους άκουγαν να υμνούν τώρα τον Μητσοτάκη.

-Γιατί ρε συ; Δεξιοί είναι, με την εξουσία θα πάνε, με το σύστημα θα πορευτούν. Αλλιώς θα γίνονταν αντιεξουσιαστές.

Ζ.

Περί ανδρών

*ΡΗΣΕΙΣ μεγάλων ανδρών, και γυναικών. Με αφορμή την Ημέρα του Άνδρα που γιορτάστηκε σιωπηλά, κι έτσι έπρεπε δηλαδή, απλώς μερικοί που το ήξεραν διεκδίκησαν να έχει ρεπό η παντόφλα.

- Οι γυναίκες χρειάζονται έναν λόγο για να κάνουν έρωτα. Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος.

***

*- Ο άντρας ποθεί πρώτα και ύστερα αγαπά, ενώ η γυναίκα πρώτα αγαπά και ύστερα ποθεί.

***

*- Ο μοναδικός άντρας που πράγματι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς γυναίκα είναι ο γυναικολόγος.

***

*-ΣΤΗΝ ερώτηση ποιες γυναίκες σου αρέσουν περισσότερο, οι μελαχρινές ή οι ξανθιές, ο σωστός άντρας οφείλει να απαντήσει: ‘’Μάλιστα'".

***

*- ΑN ένας άντρας σε θέλει, τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά σου. Αν δεν σε θέλει, τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει κοντά σου.

Ζ.

Μαγική εικόνα

*ΔΕΝ έχει σχέση που ήταν η ΝΔ και τα στελέχη της. Άλλες φορές είναι άλλοι, πάντα όμως η ίδια παράξενη μαγική εικόνα.

Ενοχλημένος ο Λαρισαίος Μ. Π. , είχε πληρώσει και ογδοντάρα κλήση προσφάτως, «ναι, ήμουν παράνομος, έπρεπε να πληρώσω», παραδέχεται. Κι από τις δύο πλευρές της Φαρσάλων λοιπόν είδε τα πεζοδρόμια γεμάτα παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Καμία ποινή. Παρότι την ίδια στιγμή εκεί βρίσκονταν αστυνομικοί ένα σωρό, περιπολικά, μέχρι και το Ανακριτικό της Τροχαίας, διοικητές οι πάντες. Κι όλα καλά…

Ζ.

Επί τα χείρω

*«ΕΜΕΙΣ με την κακιά κυβέρνηση Σαμαρά, με την ανάλγητη Δεξιά, δεν πληρώναμε ΕΝΦΙΑ…». Ο αναγνώστης Γ. Κ. εξηγούσε απορημένος που προ τριετίας για το συνιδιόκτητο με τη γυναίκα του σπίτι, για το οποίο πληρώνουν ακόμη το δάνειο, είχαν απαλλαγεί λέει από τον ΕΝΦΙΑ διότι εκείνη ήταν άνεργη, μισθωτός αυτός. Έτσι όριζε ο νόμος. Μετά άλλαξαν τα κριτήρια απαλλαγής. «Και τώρα με την ευαίσθητη κοινωνικά Αριστερά, πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ κανονικά…»

Ζ.

Το καλύτερο

*ΝΕΟ προσυνέδριο σήμερα της ΝΔ στην Αθήνα, για τη Δημόσια Τάξη, εσαεί αγαπημένο θέμα της παράταξης. Μετά τη Λάρισα, πρωτοκάθεδρος πάλι ο Μ. Χαρακόπουλος, ως αρμόδιος ‘’σκιώδης’’ αυτή τη φορά. Ομιλητής φυσικά ο Λαρισαίος, μαζί με τον ‘’πρύτανη του αστυνομικού’’ Πάνο Σόμπολο και τον σπεσιαλίστα της δίωξης ηλεκτρονικού στρατηγό Μ. Σφακιανάκη.

Κατά τη διάρκεια της τελικής προετοιμασίας χθες με τον Κυρ. Μητσοτάκη, τον ρώτησε και για το συνέδριο της Λάρισας. Ικανοποιημένος εκείνος απάντησε ότι ήταν το καλύτερο από τα πέντε που διεξήχθησαν ως τώρα.

Ζ.

Στον αφρό

*ΟΙ αξίες δεν χάνονται. Στα αζήτητα επί ΝΔ που τον περιγελούσαν κι ούτε πολιτευτή δεν τον ήθελαν, τώρα στη βιτρίνα ο Γοννιώτης Χρ. Πλιάτσικας. Με το που τον ανακάλυψαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον έβαλαν υποδιοικητή στο μεγάλο νοσοκομείο του ‘’Ευαγγελισμού’’. Και τώρα τον όρισε κι ο Παναθηναϊκός στο νέο Δ. Σ. ως άνθρωπο κύρους και εμπιστοσύνης.

Ζ.

Πάλιωσαν

*ΟΙ παλιοί λέει, οι ηλικιωμένοι πασοκτζήδες ήταν λέει και στη Λάρισα με τη Φώφη. Σωστό, υπήρχε ο σκληρός πυρήνας των εβδομηντάρηδων. Οι νεότεροι πάλι είχαν συνταχθεί με τον Ανδρουλάκη. Απλώς δεν είχαν αντιληφθεί ότι κι αυτοί είχαν ήδη εξηνταρίσει, κι αυτοί παλιοί.

Ζ.

Καφές μεσηλίκων

*ΛΙΓΟ γκρίνια, λίγο πειράγματα πέρασε κι η χθεσινή μέρα στον καφέ των Λαρισαίων μεσηλίκων.

- Δύο πράγματα είναι δύσκολο να βάλουμε πια. Μυαλό. Και πετρέλαιο.

***

*- ΦΟΒΑΜΑΙ ότι είμαι στόχος.

- Με ‘’Κάπα’’ γράφεται βρε.

***

*- ΣΑΝ να αρρώστησες…

- Βουλωμένη μύτη διαβάζεις…

Ζ.

Πριν και μετά

*ΜΕ το που ολοκληρώθηκε το αγροτικό προσυνέδριο, οι γαλάζιοι αγρότες, μαζεύτηκαν αμέσως στου ‘’ Μπρέλλα’’, για απολογισμό και για ψητά φυσικά. Εκεί, οι παλιοί μπλοκατζήδες λέει πρότειναν να οργανώσουν κι εκείνοι ένα δικό τους αγροτικό συνέδριο. (Σε κουβέντα να βρίσκονται;)

***

*ΣΤΟ μαγαζί μαζί τους βρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Παπαδημόπουλος, ο Βολιώτης πολιτευτής Σάκης Κοκκίνης. Εκείνοι βέβαια τον αγαπημένο τους Κ. Καραμανλή, τον Γ’, περίμεναν, είχαν συνεννοηθεί. Όμως κάποιο οικογενειακό ζήτημα ανέκυψε κι ο άνθρωπος έφυγε αμέσως. Ούτε κι ο Κυρ. Μητσοτάκης πέρασε τελικά, λόγω συνωστισμού που είχε προκληθεί τους είπαν.

***

*ΤΗΝ Παρασκευή το βράδυ τώρα, ως Ευρωπαίοι, οι νεοδημοκράτες χτύπησαν υπερωρίες. Παραμονή συνεδρίου αλλά αντοχής, ο Μάκης Βορίσης κι ο Σίμος Κεδίκογλου με την παρέα τους είχαν ξεκινήσει από το ‘’Ten Doors’’ και κατέληξαν στο ‘’Sherlock’’ μέχρι τις 5 το ξημέρωμα, με Νίκο Λιούπα, Τάνια Δόκου, αδελφούς Παπαλέξη και λοιπούς.

Ζ.

Με τη λήξη

*ΗΤΑΝ και οι τίτλοι των παρατάξεων ίδιοι, ΔΑΚΕ οι νεοδημοκράτες, ΔΕΚΑ οι απέναντι. Κι ήρθαν ισοπαλία στις εκλογές των Λαρισαίων εφοριακών. Και μάλιστα στο 91’.

Ζ.

Παρκούρ

* ΜΕ θεαματικά άλματα και εντυπωσιακές τούμπες έφτασαν στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» οι Λαρισαίοι DFT. Οι έξι παρκουρίστες ενθουσίασαν τους κριτές – κι ακόμη περισσότερο το κοινό – και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, ενώ έχουν μεγάλες ελπίδες να φτάσουν ακόμη και στους τελικούς.

Π.Φ.

Τους κοροϊδέψαμε...…

* ΟΧΙ, που θα μας έπιαναν κορόιδα οι Αμερικανοί... με την "Black Friday".

Με τα γνωστά μπουνίδια, τις κλωτσοπατινάδες, τα σμπρωξίματα, τον συνωστισμό στις ουρές, τον ατέλειωτο εκνευρισμό και την αγωνία να προλάβουν τις "προσφορές"…

 Μία ημέρα αυτοί; Τέσσερις τουλάχιστον εμείς! Από χθες άρχισε η προωθητική ενέργεια στη Λάρισα και σε όλη τη χώρα από συγκεκριμένα καταστήματα. Και Τρίτη και Τετάρτη και Πέμπτη και Παρασκευή και Σάββατο, όλες "μαύρες" θα είναι.

Θα βλέπουμε τους Αμερικανούς μεθαύριο έξω από τα καταστήματά τους και θα γελάμε. Εμείς οι Έλληνες έχουμε παιδεία και πολιτισμό, βρε. Ό,τι ξενόφερτο μας σερβίρουν, το εξελληνίζουμε, το αναβαθμίζουμε, το προάγουμε και το εξάγουμε με γούστο και χάρη.

Να δείτε, πως του χρόνου, τα "γατάκια" οι Αμερικανοί το ίδιο θα κάνουν...

Γ.Ν.

Οδοντίατροι

* «ΑΠΟ τις αρχές του ακαδημαϊκού έτους τα μέλη ΔΕΠ στα δύο Οδοντιατρικά Τμήματα των Πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης απέχουν από διδακτικά και κλινικά καθήκοντά τους.

Τα αιτήματα της αποχής αφορούν και στην άρνηση πληρωμής των ατομικών οφειλών των μελών ΔΕΠ των Οδοντιατρικών Σχολών προς τις Δ.Ο.Υ., οφειλών που προέρχονται από την εξωπανεπιστημιακή τους δραστηριότητα στα ιδιωτικά τους οδοντιατρεία. Η κατάσταση αυτή ενέχει τον κίνδυνο καθυστέρησης ολοκλήρωσης του χειμερινού εξαμήνου σπουδών στις εν λόγω Σχολές».

Το Υπουργείο Παιδείας, ανακοινώνοντας τα παραπάνω, δηλώνει ότι: «αδυνατεί να κατανοήσει τον περιορισμό της ακαδημαϊκής εκπαιδευτικής διαδικασίας εξαιτίας μιας διαφωνίας περί του τρόπου φορολόγησης των εσόδων που προέρχονται από εξωπανεπιστημιακά οδοντιατρεία».

Αντε να πείσουν αυτοί οι καθηγητές –οδοντίατροι, ότι ενδιαφέρονται για τους φοιτητές τους.

Στον ιδιωτικό τομέα απλά θα απολύονταν!

Λ.Κ.

Ηλεκτρονικά

* ΣΤΑ δεδομένα της ηλεκτρονικής εποχής αποφάσισε να κινηθεί, ο υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αντώνης Γραβάνης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Γι’ αυτό τον λόγο απέστειλε ηλεκτρονικά σε όλους τους συναδέλφους του, την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και προτάσεων που επεξεργάστηκε μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους της Σύγχρονης Πρότασης Δικηγόρων. «Συνειδητά αποφασίσαμε να μην εκδώσουμε έντυπο φυλλάδιο και να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογικής εξέλιξης εξοικονομώντας αντίστοιχους φυσικούς και υλικούς πόρους και προστατεύοντας το περιβάλλον». Όσο όμως κι αν σκέφτεται με γνώμονα τη σύγχρονη εποχή, δεν ξεχνάει και τους παλιούς και παραδοσιακούς τρόπους. Όπως για παράδειγμα αυτόν της προσωπικής επαφής καθώς μαζί με την ομάδα του πέρασε από τα γραφεία της «Ε», συνομίλησε με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας αναλύοντας και το σκεπτικό του για την επόμενη ημέρα της δικηγορίας.

 

 

1EINAI GNVSTES

*ΕΙΝΑΙ γνωστές οι ιδιαίτερες σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με τη Λάρισα, είναι πολλές οι ιδιωτικές επισκέψεις της νέας προέδρου στην περιοχή. Να, πριν λίγα καλοκαίρια με τον άντρα της, τον οδοντίατρο Ανδρέα Τσούνη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό του Π. Ηλιάδη στον Αγιόκαμπο. Τη Νέλλη Διγενάκη οικοδέσποινα και συνδαιτυμόνες άλλους γνωστούς Λαρισαίους του χώρου.

Ζ.

 

 

3PREPEI NA HTAN POLY EPISHMOS

*ΠΡΕΠΕΙ να ήταν πολύ επίσημος ο ομιλητής. Για να τον παρακολουθεί από κάτω σύμπασα η ιεραρχία… (Ανώτερος κι απ’ τον Λαδόπουλο ίσως.)

Ζ.

 

 

2ME AERA NIKHS

*ΜΕ αέρα νίκης στα δημοσιογραφικά γραφεία ο υποψήφιος πρόεδρος Αντώνης Γραβάνης και δικηγόροι του συνδυασμού του. Με άνεση, αισιοδοξία αλλά και πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας των καθηκόντων που επιδιώκουν να αναλάβουν μετά την κάλπη του Δικηγορικού Συλλόγου.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass