ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Προβάδισμα το Καρπενήσι

• Ουδέν νεότερο από το μεταγραφικό μέτωπο

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2017 22:15

Ο χρόνος είναι με το μέρος της ΑΕΛ αυτή τη στιγμή και υπάρχουν χρονικά περιθώρια τόσο για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας όσο και για την επιλογή του κατάλληλου τόπου προετοιμασίας.

Στο δεύτερο φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχει μια προτεραιότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Καρπενήσι καθώς θεωρείται ιδανικό τόσο για τις προπονητικές του εγκαταστάσεις όσο και για φιλικά παιχνίδια αφού την ίδια περίοδο που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα της ΑΕΛ στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα βρίσκονται και ο Παναιτωλικός με τα Γιάννενα. Δύο αντίπαλοι που προσφέρονται για συμπεράσματα από τον Ολλανδό τεχνικό Αντρέ Πάους.
Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ομάδα της ΑΕΛ αλλά εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά το θέμα του Δημήτρη Κολοβέτσιου.
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ που τελειώνει, η ΑΕΛ του κατέθεσε πρόταση αλλά ο ποδοσφαιριστής έχει και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.
 Ο Κολοβέτσιος παράλληλα περιμένει και πρόταση από την ΑΕΚ αφού ακόμα δεν του κοινοποίησε τη μη ανανέωση της συνεργασίας.
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μάλλον αύριο και από κει και πέρα η ΑΕΛ αν ο παίκτης απαντήσει αρνητικά θα στραφεί σε άλλους μεταγραφικούς στόχους.
Το σίγουρο είναι ότι ο Πάους ζήτησε να δουλέψει με 25 παίκτες και να αποκτηθούν πέντε παίκτες πρωτοκλασάτοι σχεδόν ένας σε κάθε γραμμή.
Αυτή τη στιγμή εξετάζονται και περιπτώσεις ορισμένων ξένων ποδοσφαιριστών που όμως καμία δεν δείχνει να είναι σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Την Τετάρτη 24 Μαΐου (13:00) θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League, με βασικά θέματα την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και τη λήψη απόφασης για το αίτημα του Λεβαδειακού κατά του Ηρακλή.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 24/05/2017 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Κεντρική Χορηγία.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.
3. Α.Ε.Π.Ι.
4. Διάφορα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass