ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού

* Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης * Αφίχθη χθες το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αμερικανός Κέβιν Γκάλογουεϊ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 22:03
Ο Κέβιν Γκάλογουεϊ κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» Ο Κέβιν Γκάλογουεϊ κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος»

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινείται ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος. Ο αγώνας με τους νταμπλούχους, όπως ανακοίνωσε χθες ο ΕΣΑΚΕ, θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης. Μία ακόμα εκ των κορυφαίων ομάδων του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρεθεί στη Λάρισα σ’ έναν αγώνα που θα «ζεστάνει» το μπασκετικό κοινό της πόλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι αργά χθες το βράδυ (από η στιγμή που οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα) η προπώληση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη.


Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ αφίχθη στη Λάρισα και ο Αμερικανός Κέβιν Γκάλογουεϊ, που από σήμερα θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Αγωνιστικά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και η παρέα του προετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα ακόμα παιχνίδια πρόκληση (μετά το ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό), ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται. Συγκεκριμένα η χθεσινή προπόνηση έγινε με δέκα παίκτες καθώς έμειναν εκτός οι Χατζηκυριακίδης, Χολ, Πέτι και Σάφτενααρ που νοσηλεύτηκε για δύο περίπου ώρες σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα λόγω της γαστρεντερίτιδας από την οποία ταλαιπωρείται. Φυσικά λόγω του ταξιδιού του δεν προπονήθηκε ούτε ο Γκάλογουεϊ, ενώ ο Στυλιανού μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας Φάρος επισημαίνει σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας μας για να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).
Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και Σάββατο 10μ.μ.-2μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10, 15 και 20 ευρώ
Υπενθυμίζεται ότι:
- Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.
- Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.
- Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο (ισχύει για όσους δεν την έχουν λάβει ακόμη)».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, το οποίο έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10
16:30, ΠΑΟΚ-Κύμη
18:30, Λαύριο-Άρης
17:00, ΑΕΚ-Ρέθυμνο
16:30, Κόροιβος -Κολοσσός
16:30 (κ.θ.), Πανιώνιος-Προμηθέας Π.
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10
17:00, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Παναθηναϊκός
17:30, Ολυμπιακός-Τρίκαλα

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass