Η ΑΕΛ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ο Απόλλων Σμύρνης στο ...στόχαστρο

• Συνάντηση χθες Ηλία Φυντάνη και Αλέξη Κούγια

Δημοσίευση: 13 Νοε 2017 22:12

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων μπαράζ της εθνικής Ελλάδας με την Κροατία για τα τελικά του Μουντιάλ έφερε την ξεκούραση των... «πολεμιστών» στην ΑΕΛ αφού οι παίκτες απόλαυσαν μια διήμερη άδεια με ορισμένους εξ αυτών να πηγαίνουν στην πατρίδα τους(Μπόζοβιτς και Φάρκας).


Σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις έχοντας στο... στόχαστρο τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο αγωνίζονται το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης από σήμερα θα δείξει την τακτική του αγώνα αν και δεν έχει να κρύψει τίποτα, αφού η ομάδα βρήκε ρυθμό αλλά και τακτική. Λογικά πάλι θα δούμε το 4-1-4-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μπόζοβιτς, αριστερό μπακ τον Ρέντζα ή τον Μασούρα, Γκόλια και Ζίζιτς σέντερ μπακ και αριστερά τον Γουάλας.
Αμυντικό χαφ στη θέση του τιμωρημένου Φατιόν θα είναι ο Λαγός ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο και Κριζμάν. Στην επίθεση θα είναι ο Ναζλίδης.
Αναγκαστικά απών θα είναι ο Γιοβάνοβιτς για τον οποίο υπάρχουν ευχάριστα νέα καθώς θα μπει σε προπονητικούς ρυθμούς(ατομικό πρόγραμμα) πριν τις αρχές του 2018 και μάλιστα στο διάστημα 15-20 Δεκεμβρίου.
Από κει και πέρα, εκτός του τιμωρημένου Φατιόν, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Η προπόνηση θα γίνει στις 3.30 ενώ αύριο Τρίτη έχει προγραμματίσει πρωινή με τον Φυντάνη να έχει αρχίσει την... «κοπτοραπτική» του βίντεο του αγώνα Κέρκυρας-ΑΕΛ με στόχο να δείξει στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΥΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑ
Χθες υπήρξε συνάντηση μεταξύ του τεχνικού Ηλία Φυντάνη και του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια, όπου οι δυο άνδρες συζήτησαν την πορεία της ομάδας στις αγωνιστικές που προπονητής είναι ο Φυντάνης αλλά και τον σχεδιασμό για τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, καθώς και την κρίσιμη αναμέτρηση του κυπέλλου στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, αφού στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση που θα φέρει έσοδα στην ομάδα.
Για μεταγραφές δεν ξέρουμε αν συζήτησαν με βάση τη δήλωση Φυντάνη ότι θέλει δύο παίκτες(ίσως και τρεις...) καθώς το χρονικό διάστημα που ακολουθεί είναι μεγάλο ενώ ο προπονητής είπε: «και με αυτό το υλικό η ομάδα θα πάει καλά, δεν έχουμε πρόβλημα».

 

ΣΦ ΑΛΚΑΖΑΡ
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ, με την οποία οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ, καλούν τους φίλους της βυσσινί κερκίδας, σε συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου, Μανωλάκη 13-15 στη Λάρισα, σήμερα Δευτέρα (21:00).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass