ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο.Α. Νίκαιας: Κόσμημα για το λαρισινό τένις

• Πέπη Ακριβούλη: «Το 2018 ξεκινήσαμε με... Χρήστο Νικολούλη»

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2018 22:07

Στην «Ταράτσα» έκοψε την πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας και μάλλον η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού ο σύλλογος είναι στην... ταράτσα του ελληνικού τένις μια και είναι μαζί με το Ηράκλειο οι μοναδικοί σύλλογοι από την περιφέρεια που έχουν δύο ομάδες στην Α’ εθνική κατηγορία (αγόρια και κορίτσια).


Οι επιτυχίες του συλλόγου κάνουν τον Ο.Α. Νίκαιας από τα ισχυρά αθλητικά ονόματα του Δήμου Κιλελέρ και εννοείται στο ελληνικό τένις αφού οι επιτυχίες φέρνουν διαρκώς αθλητές και αθλήτριες στον σύλλογο.
Η δυναμική πρόεδρος του συλλόγου Πέπη Ακριβούλη έδωσε το στίγμα του Ο.Α. Νίκαιας επιγραμματικά αναφέροντας απλά αριθμούς που δείχνουν το μέγεθός του:
*Αθλούνται συνολικά 130 παιδιά όλων των ηλικιών και 30 ενήλικες με γενικό σύνολο 160 άτομα
* Η προπονητική διαδικασία είναι σύμφωνη με τα τελευταία μεθοδολογικά και παιδαγωγικά standards, με ιδιαίτερη έμφαση στην παιδοκεντρική διδασκαλία και το «ευ αγωνίζεσθαι».
Όλοι οι προπονητές είναι πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα τη διδασκαλία της αντισφαίρισης.
* Ο όμιλος διοργανώνει πλήθος δράσεων (εσωτερικά πρωταθλήματα) και διαλέξεων (ψυχολογία, διατροφή, πρώτες βοήθειες κ.α.).
* Διοργανώνει το μεγαλύτερο σε μαζικότητα εδώ και χρόνια παιδικό πρωτάθλημα - γιορτή του τένις στην Κεντρική Ελλάδα.
*16ος όμιλος, σε σύνολο 210 ομίλων, σε αριθμό αθλητών/τριών που συμμετέχουν σε επίσημα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας.
* Στους 5 κορυφαίους συλλόγους στη χώρα σε διοργάνωση πανελλαδικών πρωταθλημάτων, που απαιτούν συνδυασμό τεχνογνωσίας, επαρκών εγκαταστάσεων, ανθρώπινου δυναμικού και εμπειρία.
*Σε σύνολο 5 παιδιών που αποτελούν την «πρώτη» αγωνιστική ομάδα και οι πέντε στέφτηκαν πανελλαδικοί ή ενωσιακοί πρωταθλητές, αποτέλεσμα της ομαδικής προπόνησης με ελάχιστα ιδιαίτερα των 10 ευρώ.
*Συνολικά 9 πανελλαδικοί τίτλοι και 6 ενωσιακά πρωταθλήματα το 2017 που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ σε επίδοση.
Δύο ομάδες στην Α’ εθνική (συμμετέχουν οι καλύτεροι 16 σύλλογοι). Μόνο δύο περιφερειακοί σύλλογοι έχουν και άνδρες και γυναίκες στην Α’ Εθνική (Λάρισα, Ηράκλειο). Όλοι οι άλλοι σύλλογοι είναι στο Λεκανοπέδιο.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
Το 2018 ξεκίνησε για τον Ο.Α. Νίκαιας με ένα αξιοσημείωτο γεγονός, την επιστροφή του αθλητή Χρήστου Νικολούλη που αποτελεί τιμή και ευθύνη για τον σύλλογο. Ο Νικολούλης αναδείχθηκε μέσα από την παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών του Ομίλου, φιλοσοφία της οποίας είναι η ανάπτυξη του δυναμικού όλων των παιδιών και η εκπαίδευσή τους με υψηλά προπονητικά standards, ήθος και σεβασμό στο παιχνίδι και τους κανόνες του fair play. Έχοντας κατακτήσει τη θέση στους κορυφαίους παίχτες της χώρας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (ήδη νικητής του masters το 2017 στα αγόρια 16), είναι Νο 2 της κατάταξης, στη δεύτερη χρονιά του στα 16άρια, έχει ως στόχο την κορυφή και το Νο 1 της Πανελλήνιας βαθμολογίας.
Στο πρώτο πανελλαδικό πρωτάθλημα και στο πρώτο πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε2, ο Νικολούλης πέτυχε την πρωτιά σε μονό και διπλό. Στον τελικό του μονού, ο Χρήστος κέρδισε το νο1 της πανελλήνιας κατάταξης (Μανόπουλο Νίκο του Φθιωτικού Ο.Α.), ενώ στα διπλά με παρτενέρ τον Παπανίκο Αλκιβιάδη (Σ.Α. Σερρών) αναδείχθηκαν πρωταθλητές χωρίς να χάσουν σετ.

 

ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Η Πέπη Ακριβούλη έκανε ιδιαίτερη μνεία για τον υπεύθυνο του ομίλου Θωμά Παπαστεργίου, τον υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων Δημήτρη Μίζιο και τον συνεργάτη του Χάρη Κανιάρη και τους προπονητές Νότα Παναγούλη, Νίκο Σολωμό, Θωμά Κωνσταντάκο.ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι ομάδες ανδρών και γυναικών που είναι στην Α’ εθνική ενώ ακολούθησαν οι ατομικές βραβεύσεις. Κατά ηλικιακή κατηγορία:
1. Αγγελάκη Νικολέτα
2. Μίζιος Αντώνιος
3. Τριανταφύλλου Βασίλειος
4. Τσέλιου Έλενα
5. Μίζιου Ευαγγελία
6. Νικολούλης Χρήστος
Στη συνέχεια βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις αγωνιστικές ομάδες.

 

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ
Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος που εγκωμίασε το έργο του Ο.Α. Νίκαιας λέγοντας ότι προσφέρει αθλητικό έργο στη νεολαία της πόλης αλλά παράλληλα διαφημίζει και την περιοχή. Παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Φιλιππούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχιλλέας Χατζούλης (πρόεδρος της ΚΔΕΚ), Αντώνης Ρεντζιάς, Σπύρος Καλέτσιος, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νίκαιας Βάσω Πιλάτου και το μέλος Γιώργος Ψαρούλης.

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Η εκδήλωση έκλεισε με κοπή πίτας και τυχεροί ήταν οι: Γερούκης Βασίλης, Αρχοντής Θεόδωρος, Φρύδα Βιβή.

 

 

Παρουσία έκπληξη του Ξενοφώντα Σπηλιώτη

Στην εκδήλωση υπήρξε η παρουσία έκπληξη του πρώτου εκλεγμένου πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας Ξενοφώντα Σπηλιώτη που αποτελεί μια δραστήρια προσωπικότητα στα αθλητικά δρώμενα εκτός από τα εκπαιδευτικά θέματα.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass