Χ. Φόρος: «Ενα βήμα παραπάνω ο ΓΣ Φαρσάλων»

ΣΤΟ "ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΣΙΟΓΚΑΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2018 22:18

Τα ηχηρά ονόματα με τα οποία ξεκίνησε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ο Γ.Σ. Φαρσάλων, οι Σωτήρης Γκιουλέκας και Γιώργος Λεπενιώτης, δείχνουν ότι ο Σύλλογος είναι αποφασισμένος φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του μπάσκετ. Οι «μπλε» εξασφάλισαν πέρσι άνετα την παραμονή τους στην κατηγορία και με τις εμπειρίες που απέκτησαν, αλλά κυρίως με τη στήριξη του κόσμου έχουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχουν έναν μεγαλύτερο στόχο τη νέα σεζόν.

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στην ομάδα και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «στόχαστρο» του ΓΣ Φαρσάλων βρίσκονται οι Αποστολίδης (γκαρντ) που πέρσι αγωνιζόταν στον Αρκαδικό και Τσιόγκας (τριάρι) που προέρχεται από την Ξάνθη. Παράλληλα αναμένεται και η ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό Χρ. Αναγνωστόπουλο.

Χθες εν τω μεταξύ η διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε σε τρεις ανανεώσεις παικτών από τον βασικό κορμό. Πρόκειται για τους Άρη Συνετό, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν με τη φανέλα του Συλλόγου, Στράτο Λούτα που θα φορέσει για τέταρτη χρονιά τη μπλε φανέλα και Λάζαρο Χαιρετίδη, ο οποίος ανανέωσε για δεύτερη σεζόν τη συνεργασία του με τον Σύλλογο.

Σύμφωνα με τα πλάνα των ανθρώπων του ΓΣ Φαρσάλων οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν στην απόκτηση ενός ικανού σέντερ.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Χάρης Φόρος που είχε αναλάβει τα ηνία του Γυμναστικού στα τελευταία παιχνίδια της περσινής περιόδου. Η άψογη συνεργασία του Χάρη Φόρου με τα μέλη της διοίκησης και η ταύτιση των απόψεων σε πολλά σημεία οδήγησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους.

«Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση και κυρίως κοινούς στόχους, αφού οι άνθρωποι του Συλλόγου θέλουν να φέρουν την ομάδα ένα σκαλί πιο ψηλά. Παράλληλα για μένα είναι μία πρόκληση γιατί θέλω να υλοποιήσω και τις προσωπικές μου φιλοδοξίες» επισήμανε ο Χάρης Φόρος μιλώντας για τη νέα σεζόν στον ΓΣ Φαρσάλων και προσέθεσε:

«Έχουμε μπροστά μας αρκετό χρόνο για να υλοποιήσουμε αυτά που θέλουμε ως προς τα μεταγραφικά. Από κει και πέρα οι στόχοι μας για τη νέα σεζόν είναι να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά. Να πλασαριστούμε ακόμα πιο ψηλά βαθμολογικά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα και πιστεύω ότι έχουμε το σθένος να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχει σοβαρότητα, αξιοπιστία και κυρίως η αγάπη του κόσμου μάς δίνει δύναμη».

Αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Χάρης Φόρος επισήμανε:

«Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε οτιδήποτε, καθώς οι μεταγραφές βρίσκονται σε εξέλιξη, παρ’ όλα αυτά σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Το Πευκοχώρι (εάν δεν πάει στην Α2) δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί, πολύ δυνατές ομάδες θα είναι το Αγρίνιο και η Χαλκηδόνα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας όπως το Ανατόλια, ο Λαγκαδάς κ.ά.

Όλες οι ομάδες όμως βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού γι' αυτό και τα συμπεράσματα είναι περιορισμένα προς το παρόν».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην έναρξη της προετοιμασίας αυτή προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 20 Αυγούστου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass