Το δίδυμο Γιαννακού-Τέα προ των πυλών στον Αχιλλέα Φ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2018 22:20

Η περίπτωση του Γιάννη Τσακμακίδη, που αποτελούσε την πρώτη επιλογή για τους ανθρώπους του Αχιλλέα Φαρσάλων έκλεισε οριστικά, αφού ο Λαρισαίος τεχνικός ανακοινώθηκε από την Κ17 της ΑΕΛ, ωστόσο στο προσκήνιο πλέον έρχεται το δίδυμο του Φεραίου Γιαννακού με τον Λευτέρη Τέα που φέρεται ως επικρατέστερο δίδυμο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις και το κλίμα φαίνεται θετικό, αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα τόσο από την πλευρά της ομάδας όσο και των δύο προπονητών.

Οι Γιαννακός-Τέας θήτευσαν πέρσι στον Κίσσαβο Συκουρίου, λύνοντας τη συνεργασία τους λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την ομάδα να πετυχαίνει τελικά τον στόχο της παραμονής, αποφεύγοντας τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν αρχές της εβδομάδας στον ιστορικό Σύλλογο των Φαρσάλων και, όπως δείχνουν τα πράγματα, οδηγούμαστε σε λύση ως προς το θέμα του προπονητή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι επαφές υπήρξαν και με τον Δημήτρη Δανιλούλη που πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 ΕΠΣΛ με την ομάδα του Κιλελέρ την οποία οδήγησε σε ιστορική άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία.

Η διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον πρώην γενικό αρχηγό Θανάση Λέφα, που συγκροτήθηκε για να τρέξει τα άμεσα θέματα του Συλλόγου, ενδέχεται αύριο Δευτέρα να ανακοινώσει επίσημα τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα του νέου προπονητή. Από κει και πέρα θα ξεκινήσουν οι επαφές με ποδοσφαιριστές, πρώτα με τους Φαρσαλινούς και κατ’ επέκταση με παίκτες που βρίσκονται στο «στόχαστρο» για τη συγκρότηση και ενίσχυση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ό,τι αφορά στα διοικητικά αναμένεται η Γενική Συνέλευση, προκειμένου να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα και παράλληλα να ληφθούν αποφάσεις που αφορούν στην οργάνωση του Συλλόγου και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς (έναρξη προετοιμασίας, μεταγραφικοί στόχοι κ.λπ.).

Υπενθυμίζεται ότι τη διοικούσα επιτροπή του Αχιλλέα Φαρσάλων αποτελούν οι κ. Θανάσης Λέφας, Άλκης Γκαβογιάννης, Θεόδωρος Γκόβαρης, Νίκος Χατζημήτρος, Βασίλης Ζαφειρούλης και Σωτήρης Βουλγαράκης.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass