Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι

Κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2018 20:41

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής νικώντας στο φαληρικό στάδιο τον Ολυμπιακό με 1-0.

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν σωρεία καλών ευκαιριών για να πετύχουν ένα γκολ, οι Θεσσαλονικείς αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκαιρία που τους δόθηκε στο 49ο λεπτό και με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς έφυγαν νικητές από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.
Με εξάλεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε το ντέρμπι αφού η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα δεν επέτρεπε την έναρξη του αγώνα λόγω της μηδενικής ορατότητας.
Διαιτητής: Σαν Φενταγί (Ελβετία)
Κίτρινες: Χασάν - Κάνιας, Μάτος, Πασχαλάκης
Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Καμαρά, Μπουχαλάκης (82’ Γκιγιέρμε), Ελαμπντελαουϊ, Τσιμίκας, Μεριά, Βούκοβιτς, Χασάν, Χριστοδουλόπουλος (69’ Γκερέρο), Φορτούνης (82’ Φετφατζίδης), Ποντένσε.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια (84’ Τόσκα), Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Πέλκας (57’ Ζαμπά), Πρίγιοβιτς, Λημνιός (72’ Βέρνμπλουμ).

 

«ΜΙΛΗΣΕ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την ισχύ του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να κάμψει στο τέλος του αγώνα την αντίσταση του δυνατού Αστέρα Τρίπολης με 2-0, χάρη στο πέναλτι του Γιουνές στο 87’ και το γκολ του Γκαρσία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την ήττα στα Γιάννενα και με την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες παραμένουν στα «ψηλά» της κατάταξης.
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)
Κίτρινες: Ματέο Γκαρσία, Ναζλίδης - Βλάχος, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος
ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί (72’ Μαρτίνες), Κολάσο (46’ Ναζλίδης), Ματέο Γκαρσία, Γιουνές, Ματίγια (82’ Σιώπης), Τζανακάκης, Μενέντες, Βέλεθ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (89’ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ορτέγκα, Κυριακόπουλος (60’ Φερνάντεζ), Τόνσο (71’ Κώτσιρας), Τσιλιανίδης, Μανιάς.

 

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος σε αγώνα για την 5η ημέρα της διοργάνωσης επικράτησε εκτός έδρας 2-0 του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Περιστερίου σκόραρε με τους Βασιλακάκη στο 47’ και Ουγκράι στο 64’ και ανέβηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΟΚ που κέρδισε στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας διεξήχθη υπό συνεχή βροχή και ο αήττητος μέχρι στιγμής Ατρόμητος ήταν καλύτερος και πήρε μία δίκαιη νίκη, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: Όμο
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (82’ Ιωαννίδης), Αντιλέχου, Κρνέτα, Φαβάρο (57’ Σαβαντογκό), Παντελιάδης, Όμο, Γιακουμάκης (65’ Νανγκίς), Μαρκόβσκι, Σουμπίνιο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (89’ Ούμπιντες), Μπουσούλατζιτς, Κουλούρης (90’+2’ Κωτσόπουλος), Ουγκράι (84’ Μούγιακιτς), Μπρούνο.

 

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Με ηγέτη και σκόρερ τον Φιορίν Ντουρμισάι ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέκτησε την πρώτη φετινή του νίκη με δύο γκολ από τον Ντουρμισάι (37’, 50’), ενώ ο Απόλλωνας και με τη χθεσινή του εμφάνιση έδειξε πως θα πρέπει να ξεπεράσει πολλά προβλήματα για να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό.
Ο διαιτητής του αγώνα ο Φώτιος Φωτιάδης έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ακόστα, Λούκιτς - Τσιλούλη, Παπαγεωργίου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46’ Τριάδης), Βαφέας, Ακόστα (59’ Σικαμπάλα), Κοντοές, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Ναδάλες, Τόμας (64’ Χιλάλ), Γκάρος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (90’ Σαραμαντάς), Σπιριντόνοβιτς (81’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι, Τσιλούλης (66’ Μανθάτης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass