Νικητής το… Beach Volley στην Ελασσόνα!

*«Μάχες» στην άμμο, σε αγώνες πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ελασσόνας

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2023 12:10

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το Beach Volley στους Αγώνες Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος “Junior Regional 2023” που φιλοξένησε η πόλη της Ελασσόνας, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αναψυκτηρίου.
«Οικοδεσπότες» της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.), που υποδέχθηκαν τις συμμετέχουσες 20 ομάδες κοριτσιών και αγοριών κατηγορίας Κ-17 και Κ-19, από όλη την Κεντρική Ελλάδα, που έδωσαν τις δικές τους συναρπαστικές «μάχες» …πάνω στην άμμο.


Δεν ήταν λίγοι οι θεατές των αγώνων που βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, σε μια όμορφη τοποθεσία, μέσα στο πράσινο και στα έλατα, μια… «ανάσα» δροσιάς κατά του καύσωνα. «Ψυχή» της διοργάνωσης η υπεύθυνη γυμνάστρια Αγγελική Πνάκα, που πήρε τα «εύσημα» από τις συμμετέχουσες ομάδες.
Υπενθυμίζεται ότι στη διοργάνωση της Ελασσόνας, οι πρωταθλήτριες ομάδες στις κατηγορίες Κ-19 και Κ-17 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Μετά τις απονομές των μεταλλίων και των Κυπέλλων στους νικητές, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδημάρχους και αυτοδιοικητικούς, δήλωσε, ανάμεσα στα άλλα: «Υποδεχθήκαμε στην Ελασσόνα με μεγάλη χαρά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας. Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση, που έγινε για πρώτη φορά στον Δήμο μας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Η δημοτική αρχή φρόντισε και δημιούργησε τις προϋποθέσεις και κατασκεύασε το νέο γήπεδο. Τέτοιου είδους διοργανώσεις ευελπιστούμε να γίνουν θεσμός, ώστε να έχουμε περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού Τουρισμού στην περιοχή μας. Εύχομαι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια τόσο αυτή η διοργάνωση όσο και άλλες…».
Ενδεικτικά, κάποια από τα αποτελέσματα των αγώνων της Ελασσόνας:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Κατηγορία Κ-17
1η ομάδα: Νικοπούλου Χρύσα - Νικοπούλου Νάσια («Σπάρτακος» Λάρισας), 2η ομάδα: Κίτσιου Ζωή - Κίτσιου Μένη («Σπάρτακος» Λάρισας), 3η ομάδα: Σουντουλουμάκη Αγγελική («Αργώ» Βόλου) - Παναγιώτου Ελευθερία (Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας).
Η νικήτρια ομάδα θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι, στις 29 Ιουλίου.

Κατηγορία Κ-19
1η ομάδα: Νικοπούλου Χρύσα - Νικοπούλου Νάσια («Σπάρτακος» Λάρισας), 2η Ομάδα: Σουντουλουμάκη Αγγελική («Αργώ» Βόλου) - Παναγιώτου Ελευθερία (Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας).
Η νικήτρια ομάδα θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Κεφαλονιά, στις 7 Αυγούστου.
Κατηγορία U-17
3η ομάδα: Χαλκίδη Αναστασία – Σαλεπτσή Ελίνα (Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας), 4η ομάδα: Γκαμπέτα–Ράϊου (Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας)
Κατηγορία U-19
2η ομάδα: Παναγιώτου Ελευθερία (Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας) – Σουντουλουμάκη Αγγελική («Αργώ» Βόλου)

ΑΓΟΡΙΑ
Κατηγορία Κ-17
2η ομάδα: Δημήτρης Παίλας - Στάθης Μπάιμπας («Αργώ» Βόλου)
Κατηγορία Κ-19
3η ομάδα: Γιάννης Διβανής – Νίκος Σπανδώνης («Αργώ» Βόλου).

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass