ΧΘΕΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ

Ήρθε και υπέγραψε ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις...

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2009 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:21
Το σίριαλ της απόκτησης σέντερ φορ για την ΑΕΛ έφθασε χθες στο τέλος του καθώς ο Μεξικανός με κοινοτικό διαβατήριο Αντόνιο Ντε Νίγκρις ήρθε χθες αεροπορικώς στην Αθήνα (επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε») με πτήση από την Κωνσταντινούπολη στις 7.15 μ.μ. μαζί με το μάνατζέρ του, Τούρκο Κορνέλ (τον υποδέχθηκε και ένας άλλος Ισπανός μάνατζερ) και στη συνέχεια πήγε στο γραφείο του προέδρου κ. Κωστή Πηλαδάκη στην Γλυφάδα και συμφώνησαν σε όλα. Η αμοιβή του θα είναι περίπου 650.000 ευρώ το χρόνο καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
Ο παίκτης στις συζητήσεις που είχε ζήτησε συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είπε ότι οφείλονταν στην Αγκαραγκατσού που δεν ήθελε να λύσει το συμβόλαιο αν ο ίδιος δεν παραιτούνταν των οφειλών που είχε προς αυτόν η τουρκική ομάδα.
Σήμερα ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις θα βρίσκεται στη Λάρισα (πιθανότατα θα πάει να δει και τις εγκαταστάσεις της ομάδας μια και έχει ακούσει πάρα πολλά για την ομάδα και ο πρόεδρος του είπε ότι είναι πολύ καλές και δημιουργεί νέο γήπεδο. Μάλιστα ο Ντε Νίγκρις του είπε ότι θα ήθελε να παίξει σε αυτό...) και αύριο λογικά θα πάρει μέρος στην προπόνηση των «βυσσινί» και εκεί ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα διαπιστώσει αν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ώστε να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.
Βέβαια για να πάρει την τελική απόφαση ο Ουζουνίδης θα πρέπει ο παίκτης να δείξει αγωνιστική ετοιμότητα και είναι άγνωστο αν στην Τουρκία ακολουθούσε πρόγραμμα προπόνησης με την ομάδα του ή όχι.
Ο παίκτης είναι διεθνής με την ομάδα του Μεξικού (16 φορές, 4 γκολ) και γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1978 στο Μοντερέι του Μεξικού και έχει ύψος 1.86.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μοντερέι από το 1999-2002(83 συμμετοχές, 37 τέρματα) και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε: Κλαμπ Αμέρικα, Βιγιαρεάλ, Πόλι Έχιντο, Ονσε Κάλντας, Πουέμπλα, Πούμας, Μοντερέι, Σάντος, Γκαζιαντερσπόρ, Ανκαρασπόρ, Αγκαραγκατσού (14 συμμετοχές, 2 τέρματα)
Εντύπωση έκανε ένας πανηγυρισμός με μάσκα που έκανε σε αγώνα στην Τουρκία ενώ το «παρατσούκλι» του είναι Ελ Τάνο.
ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
Στο μεταξύ χθες ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδη προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων για να δει την ετοιμότητα του Στέλιου Βενετίδη που αποθεραπεύτηκε. Συγκεκριμένα μια ομάδα της ΠΑΕ αποτελούμενη από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) και αυτοί που έπαιξαν λίγο χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό όπου τα μάτια όλων ήταν «στραμμένα» στο Στέλιο Βενετίδη.
Το φιλικό ήταν διάρκειας 60 λεπτών (δύο ημίχρονα των 30 λεπτών) όπου ο Στέλιος Βενετίδης έπαιξε κανονικά χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση κάτι που ικανοποίησε τον προπονητή της λαρισινής ομάδας.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-0 για τους «μεγάλους» που έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση.
Μοναδικός απόντας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Ηλίας Κυριακίδης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Σήμερα θα κάνουν προπόνηση ορισμένοι παίκτες που πρέπει να βελτιωθούν ατομικά ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό (ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του πάντα κάνουν ατομικές προπονήσεις και η βελτίωση αρκετών παικτών φάνηκε και την περασμένη χρονιά).
Ο ΓΚΕΡΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Στο μεταξύ μετά τη συμφωνία με το σέντερ φορ, σειρά παίρνει ο στόπερ και αυτός που δείχνει να έχει προβάδισμα είναι ο Αργεντίνος Ντανίλο Γκέρλο καθώς η μεταγραφή του Γάλλου Πίτερ Φράνκαρτ δεν προχωράει.
Ο Γκέρλο ήταν το αγαπημένο παιδί των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ από την οποία έμεινε ελεύθερος παρά την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία και αν αποκτηθεί θα μιλάμε για σημαντική επιτυχία από τη λαρισινή ομάδα... Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1979 και έχει παίξει σε Κόρντομπα και Κίλμες. Με τη Ρίβερ Πλέιτ στα πέντε χρόνια που έπαιζε έχει αγωνιστεί σε 74 παιχνίδια και πέτυχε 2 γκολ.
Η μεταγραφή του Φράνκαρτ δεν προχωράει οριστικά.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ή ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Να πανηγυρίσουν ή να στεναχωρεθούν; Δεν ήξεραν τι να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΛ μετά την ισοπαλία με 0-0 που πήραν στην Τρίπολη από τον Αστέρα σ’ ένα παιχνίδι που είχε άψογη διαχείριση από τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνιδη καθώς στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε την ομάδα μπροστά έκανε τρεις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει. Όταν σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι μία ομάδα κάνει τρεις κλασικές ευκαιρίες πρέπει να πετυχαίνει τέρμα και να παίρνει νίκη.
Η προχθεσινή ΑΕΛ ήταν πού καλή στο δεύτερο ημίχρονο παρότι βασικά ατού της μεσαίας γραμμή υστέρησαν σε απόδοση όπως ο Σίμιτς, ο Μετίν, ο Τουάμα αλλά και ο Ντέλσον. Με λίγο καλύτερη λειτουργία στην μεσαία γραμμή η ΑΕΛ μπορεί να ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της.
Σίγουρα ο βαθμός σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν επιτυχία, η απόδοση γέμισε ελπίδες τους Λαρισαίους φιλάθλους(που διαρκώς τον τελευταίο καιρό είχαν γκρίνια για τη μη απόκτηση σέντερ φορ) για μια καλή πορεία ανάλογη της περσινής αλλά αποτυχία γιατί η ΑΕΛ άξιζε της νίκη και ίσως η ομάδα της Τρίπολης να μην αποτελεί και φόβητρο για πολλούς αντιπάλους.
Η ΑΕΛ θα δείξει τι μπορεί να κάνει στο φετινό πρωτάθλημα στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ατρόμητο που θα αποτελέσουν «πιλότο» για το αν οι «βυσσινί» μπορούν τη φετινή περίοδο να «ψηλώσουν».
ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΠΑΡΑ
Στο μεταξύ στο προχθεσινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα Αργεντινής μεταξύ Τσακαρίτα-Τίγκρες 1-2 αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με τα χρώματα της Τσακαρίτα (που ενδιαφέρεται και για τον Γκέρλο που διεκδικεί η ΑΕΛ) ο μέχρι πέρυσι «βυσσινί» Φακούντο Πάρα που είχε εξαιρετική απόδοση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass