ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Τριτανακοπή κατέθεσε ο Κ. Πηλαδάκης

* Ντόστανιτς σε παίκτες: «Να μην επαναληφθεί η εικόνα του πρώτου ημιώρου» * Στην Πάτρα τα εισιτήρια του αγώνα Παναχαϊκή- ΑΕΛ ξεκινούν από ένα ευρώ! * Ο Δημήτρης Καπός χάνει τον αγώνα της Πάτρας. Παίζει όμως ο Βέρτζος

Δημοσίευση: 24 Νοε 2015 10:20

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το θέμα της αδειοδότησης με δεδομένη τη φρενήρη φετινή πορεία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο. Ο λόγος της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα είναι η μη διαγραφή από το ΓΕΜΗ της εκκαθαρισθείσας ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 λόγω του ότι εκκρεμεί διαχειριστικός έλεγχος.

Για να ξεπερασθεί το θέμα αυτό αρχίζουν και ασκούνται πιέσεις σε πολιτικό επίπεδο(ήδη θα αρχίσουν επαφές με τον δήμαρχο Αποστόλη Καλογιάννη ώστε να κάνει σύσκεψη φορέων) αλλά υπάρχουν και δικαστικές.

Η πιο κύρια δικαστική πίεση δείχνει να ασκείται αυτή τη στιγμή από τον μεγαλομέτοχο της εκκαθαρισθείσας εταιρίας Κωστή Πηλαδάκη που κατέθεσε τριτανακοπή με κύρια παρέμβαση κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τον διαχειριστικό έλεγχο(υπάρχει σχετική δίκη) και ζητάει να απορριφθεί η αίτηση του ελληνικού δημοσίου για διαχειριστικό έλεγχο, να διαταχθεί αναστολή της δίκης μέχρι της υποβολής αιτήσεως της ήδη εκκαθαρισθείσας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας και διορισμού νέων εκκαθαριστών που θα αναλάβουν την εκπροσώπηση της λυθείσας εταιρίας και τα βιβλία αυτής.

Η δίκη πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα.

Οι εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης τρέχουν και με δεδομένο ότι η ΑΕΛ είναι απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ ΛΙγκα οι καταστάσεις γίνονται πιεστικές.

ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη στην Καλλιθέα στους παίκτες αλλά στάθηκε και στην πολύ άσχημη εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίωρο λέγοντας ότι έγινε το ίδιο λάθος όπως και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό. Οι γραμμές κυρίως μεταξύ σέντερ μπακ και αμυντικών χαφ είχαν μεγάλες αποστάσεις με αποτέλεσμα να κάνουν φάσεις οι γηπεδούχοι. Μόλις αυτό διορθώθηκε στο δεύτερο μέρος η εικόνα της ομάδας ήταν καλύτερη.

Σήμερα ο προπονητής θα επισκεφθεί τα γραφεία του συνδέσμου προπονητών νομού Λάρισας για να έχει συνάντηση με τους Λαρισαίους προπονητές(7 μ.μ.). Θα συνοδεύεται από τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟ

Ο Άγγελος Βέρτζος προπονήθηκε χθες κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Σέρβου προπονητή για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Αντίθετα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ο Μπόγιοβιτς και ο Ροβίθης που το ιατρικό επιτελείο εκφράζει την πεποίθηση ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι για την προσεχή αναμέτρηση.

Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Δημήτρης Καπός(όπως και ο Χοτζάλι που θα επανέλθει μάλλον το επόμενο έτος) που σήμερα θα κάνει μαγνητική τομογραφία.

Υπενθυμίζουμε ότι εξέτισε την ποινή του ο Μπουντόπουλος.

Χθες όσοι αγωνίσθηκαν στην Καλλιθέα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι παίκτες προπόνηση ενώ για σήμερα έχει προγραμματισθεί μια προπόνηση.

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ

Ο πρώτος σκόρερ της ΠΑΕ ΑΕΛ Ματθαίος Μαρουκάκης δεν γύρισε με την αποστολή της ΑΕΛ από την Αθήνα καθώς χθες στην πρωτεύουσα έκανε πολιτικό γάμο ενώ σύντομα ετοιμάζεται να γίνει και πατέρας καθώς η σύζυγός του κυοφορεί όπως λένε οι πληροφορίες μια κόρη.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ...

Έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτήριων του αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Μάλιστα οι τιμές ξεκινούν από μόλις 1 ευρώ και η ανώτατη τιμή είναι 10 ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για τον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής της Football League απέναντι στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το Σάββατο 28/11/15 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 1, 2, 5, 10 ευρώ. Για τις ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την αγορά (Αστυνομική Ταυτότητα, Έντυπη Ηλεκτρονική Πιστοποίηση Ανεργίας, Φοιτητικό Πάσο – Στρατιωτική Ταυτότητα, μαθητική ταυτότητα).

Με την αγορά ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου για το παιχνίδι με τη Λάρισα οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήριο και για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό με 10 ευρώ επιπλέον. Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για αγορά των δύο εισιτηρίων μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου που θα σταματήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Λάρισα».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Δυο ανακοινώσεις εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ. Στην πρώτη ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Καλλιθέα και στη δεύτερη την ομάδα της Καλλιθέας για την άψογη φιλοξενία της.

Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ νιώθει για άλλη μια φορά την υποχρέωση να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους οπαδούς μας, οι οποίοι μας ακολούθησαν και στην Καλλιθέα και μας ενίσχυσαν, ώστε να κατακτήσουμε άλλη μια νίκη απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα και μια πολύ δύσκολη έδρα. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι ενώ για άλλη μια φορά μετατρέψαμε το γήπεδο του αντιπάλου σε έδρα μας, δώσαμε μαθήματα για το τι σημαίνει σωστός οργανωμένος οπαδός. Οι οπαδοί μας με τα τραγούδια τους, με τα συνθήματά τους και χωρίς να απαντούν στις προκλήσεις, δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα σε οποιονδήποτε κακόπιστο να δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα μας, η οποία καλπάζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σύγκριση της συμπεριφοράς των οργανωμένων οπαδών μας με τη συμπεριφορά οργανωμένων οπαδών των δήθεν μεγάλων ομάδων της Super League βγάζει νικητές τους δικούς μας και αυτό θα είναι και το πολύ μεγάλο μας όπλο, όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και για πάντα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες στη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλλιθέα για τον τρόπο που μας φιλοξένησαν και μας συμπεριφέρθηκαν, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο κι εκτός. Επιφυλασσόμαστε να τους το ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου, στο παλάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου AEL FC ARENA. Τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καλλιθέας κ. Γιάννης Αβραντίνης όσο και οι κ. Καραδήμος και Καρακασίδης μας έκαναν να νιώσουμε ότι παίζαμε στο σπίτι μας. Αυτό είναι το αληθινό ποδόσφαιρο και έτσι κάτι μπορεί να γίνει».

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο, ο Κισσαμικός ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα στο δεύτερο και νίκησε με 2-1 τον Εργοτέλη, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 9ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Παμλίδης έδωσε προβάδισμα στο 45΄ στους φιλοξενούμενους, αλλά στο 61΄ ο Βατής και στο 75΄ ο Μάντζης έφεραν τα πάνω κάτω στο ματς. Με το «τρίποντο» αυτό οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο που έχουν στην έδρα τους (2 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε χθες η Κέρκυρα στο Μενίδι, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Αχαρναϊκό. Πλέον, οι «Φαίακες», περιορίζονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ υπενθυμίζεται πως την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, θα εξασφαλίσουν οι πρώτοι δύο της τελικής κατάταξης.

Σε αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πανελευσινιακός-Πανσερραϊκός      1-0

Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης     1-2

Ζάκυνθος-Τρίκαλα    1-0

Αγροτικός Αστέρας-Παναιγιάλειος  0-0

Λαμία-Παναχαϊκή       4-1

Καλλιθέα-ΑΕΛ           0-1

Αχαρναϊκός-Κέρκυρα           0-0

Κισσαμικός-Εργοτέλης         2-1

Χανιά-Αναγέννηση Καρδίτσας         Σήμερα (15:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)

1. ΑΕΛ            23

2. Τρίκαλα      17

3. Απόλλων Σμύρνης           16

4. Κέρκυρα     15

5. Παναχαϊκή  14

6. Κισσαμικός            14

7. Αναγέννηση Καρδίτσας    13 -8αγ.

8. Λαμία          13

9. Χανιά          11 -8αγ.

10. Εργοτέλης           11

11. Ολυμπιακός Βόλου        11

12. Καλλιθέα  11

13. Αχαρναϊκός         11

14. Παναιγιάλειος      9

15. Ζάκυνθος 9

16. Αγροτικός Αστέρας        9

17. Πανσερραϊκός     7

18. Πανελευσινιακός 3

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Πανελευσινιακός

16:00 Κέρκυρα - Λαμία OTE Sport 7 HD

18:00 Πανσερραϊκός - Ζάκυνθος OTE Sport 3 HD

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Κισσαμικός

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός

19:00 Παναχαϊκή - ΑΕΛ OTE Sport 7 HD

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

15:00 Τρίκαλα - Χανιά

15:00 Εργοτέλης - Αγροτικός Αστέρας

15:00 Παναιγιάλειος - Καλλιθέα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass