ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Δ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ

Στη Λάρισα… μετακομίζει το Υπουργείο Παιδείας!

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2017 14:20
Ο κ. Κώστας Γαβρόγλου Ο κ. Κώστας Γαβρόγλου

Στη Λάρισα αναμένεται να βρεθούν, διαδοχικά στις αρχές του επόμενου μήνα, τόσο ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, όσο και ο υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Πιθανότερη ημερομηνία της επίσκεψης του κ. Γαβρόγλου στην πόλη είναι η Πέμπτη 9 Μαρτίου, ενώ ο κ. Μπαξεβανάκης θα βρεθεί στη Λάρισα την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί τη Λάρισα στο πλαίσιο των περιοδειών κυβερνητικών στελεχών ανά την επικράτεια και θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις σε ανοικτή εκδήλωση που θα διοργανώσει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη ο κ. Γαβρόγλου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, των τμημάτων Ιατρικής και Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Θα συμμετάσχει επίσης σε σύσκεψη με την γραμματεία του Τμήματος Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής και με εκπαιδευτικούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Παιδείας στη Λάρισα θα καταρτιστεί αμέσως μετά την οριστικοποίηση της ημερομηνίας άφιξής του.

Εν τω μεταξύ, στη Λάρισα θα βρεθεί στις 10 Μαρτίου ο υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί την Ελασσόνα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ξεκίνησαν εν τω μεταξύ οι προσυνεδριακές διαδικασίες για το συνέδριο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 9 Απριλίου.

Θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένα δύο συνελεύσεις της νεολαίας Λάρισας του κόμματος, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθούν και οι αντιπρόσωποι της τοπικής νεολαίας στο επικείμενο συνέδριο.

Η πρώτη από αυτές τις συνελεύσεις θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, παρουσία του μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Σαρρή, η οποία είναι και η υπεύθυνη των οργανώσεων Θεσσαλίας.

Κινητικότητα παρουσιάζεται παράλληλα στα διάφορα τμήματα της Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς αναμένονται το επόμενο διάστημα μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο του ανοίγματος στην κοινωνία και της εξωστρέφειας που αποτελεί κεντρική μέριμνα του κόμματος.

Την προσεχή εβδομάδα – την Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα – θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις των δύο οργανώσεων μελών της Λάρισας, προκειμένου να αναδειχθούν οι νέες γραμματείες τους.

Μενέλαος Κατσαμπέλας 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass