Υποβολή εργασιών για το διεθνές συνέδριο «Προώθησης της εκπαιδευτικής καινοτομίας»

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2017 18:13

Ξεκίνησε η προετοιμασία οργάνωσης του 3ου διεθνούς συνεδρίου για την «Προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας», που θα γίνει στη Λάρισα, στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου 2017.

Η συντονιστική και η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου, ανακοίνωσε ότι «στο Συνέδριο μπορούν να υποβληθούν πλήρη άρθρα-εισηγήσεις, βιντεο-εισηγήσεις, εργαστηριακές παρουσιάσεις, Εκπαιδευτικά Σενάρια, Καινοτόμα Προγράμματα και Δράσεις και Ηλεκτρονικά Ανηρτημένες Ανακοινώσεις (e-posters) σχετικά με τις Θεματικές Ενότητές του. Πιο συγκεκριμένα:
α) Πλήρη Άρθρα – Εισηγήσεις: 6-9 σελίδες (συμπεριλαμβανομένων και των βιβλιογραφικών αναφορών). β) Βίντεο – εισηγήσεις: Είναι πλήρη άρθρα (δηλαδή 6-9 σελίδες συμπεριλαμβανομένων και των βιβλιογραφικών αναφορών),
γ) Εργαστηριακές παρουσιάσεις: 2-5 σελίδες (συμπεριλαμβανομένων και των βιβλιογραφικών αναφορών δ) Εκπαιδευτικά σενάρια όλων των ειδικοτήτων, 2–5 σελίδες (μη συμπεριλαμβανομένου του ‘Παραρτήματος’ το οποίο θα περιλαμβάνει το πλήρες εκπαιδευτικό σενάριο). ε) Καινοτόμα προγράμματα και δράσεις: 3-5 σελίδες. Αφορά στην περιγραφή υλοποίησης ενός προγράμματος (π.χ. μια Σχολική Δραστηριότητα όπως Αγωγής υγείας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, πολιτιστικού θέματος κλπ., κάποιο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κ.ά) ή μιας δράσης (π.χ. e-twinning, Teachers4Europe, μαθητικοί διαγωνισμοί κλπ.). στ) Ηλεκτρονικά ανηρτημένες ανακοινώσεις (e-posters): 2–3 σελίδες (συμπεριλαμβανομένων και των αναφορών).
Τρόπος υποβολής εργασιών:Οδηγίες και πρότυπα εργασιών περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: synedrio.eepek.gr  μενού ‘Εισηγητές’ ή
www.eepek.gr  μενού ‘Συνέδρια’ ’Συνέδριο2017’  ‘Εισηγητές’.
Για να υποβάλλετε εργασία: κουμπί «Υποβολή εργασίας» στην αρχική σελίδα
ή απευθείας κάνοντας «Εγγραφή» στην εφαρμογή του συνεδρίου:
στο http://synedros.eepek.gr
Σε κάθε περίπτωση απαιτείται πρώτα να γίνει “Εγγραφή” (δημιουργία προφίλ) του συγγραφέα που υποβάλει την εργασία στην εφαρμογή του συνεδρίου (πληροφοριακό σύστημα: SynedrosEEPEK: http://synedros.eepek.gr ).
Από την ίδια εφαρμογή μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση για κριτής εργασιών του συνεδρίου (κουμπί «Αίτηση για κριτής»)». Λήξη προθεσμίας υποβολής εργασιών 15 Ιουνίου 2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass