ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Μαθητικού Θεάτρου

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 10:20

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εβδομάδα Μαθητικού Θεάτρου που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διά του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Μουσικό Σxολείο Λάρισας.

 Τη φετινή σχολική χρονιά παρουσιάστηκαν έξι παραστάσεις με τη συμμετοχή οχτώ Σχολικών Μονάδων: Μουσικό Σχολείο και 8ο Γυμνάσιο Λάρισας «Όρνιθες», 12ο Γυμνάσιο Λάρισας και 8ο ΓΕΛ Λάρισας «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», 6ο ΓΕΛ Λάρισας «Η Λεμοναυλή» 1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων «Γκόλφω for ever», 2o Γυμνάσιο Τυρνάβου «Ο φιλάργυρος», 1ο ΕΕΠΑΓ-ΕΕΠΑΓ Λάρισας «Ο μπακαλόγατος».

Χθες το απόγευμα στο Μουσικό Σχολείο της Λάρισας πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης όλων των σχολείων που πήραν μέρος στην Εβδομάδα Μαθητικού Θεάτρου. Στο πλαίσιο αυτό μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Μουσικό Σχολείο, το 8ο Γυμνάσιο, το 12ο Γυμνάσιο και το 8ο Λύκειο Λάρισας, παρουσίασαν μια παράσταση με μουσική και χορό. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές όλων των σχολείων που συμμετείχαν στη θεατρική εβδομάδα για την άψογη προετοιμασία και τις άρτιες παραστάσεις που ανέβασαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass