ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΪΟΥ

Αιτήσεις αποσπάσεων ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 16:05

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας ανακοινώθηκε: «Η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων αποσπάσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σε ΣΜΕΑΕ για το διδακτικό έτος 2017-2018 και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) σε ΚΕΔΔΥ για το σχολικό έτος 2017-2018.

Καλούνται τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που επιθυμούν να αποσπαστούν σε ΣΜΕΑΕ ή ΚΕΔΔΥ να υποβάλλουν αίτηση στις Διευθύνσεις Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης και στα ΚΕΔΔΥ της οργανικής τους θέσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 22-05-2017 μέχρι 31-05-2017.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ΕΕΠ και ΕΒΠ αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο για τον λόγο αυτό άτομο στην οργανική τους θέση ως εξής

α) αν η οργανική τους βρίσκεται σε ΣΜΕΑΕ, στην οικεία Διεύθυνση

β) αν η οργανική τους θέση βρίσκεται σε ΚΕΔΔΥ στον Προϊστάμενο/η του ΚΕΔΔΥ.

Τα μέλη του ΕΕΠ και ΕΒΠ που υπηρετούν εκτός του νομού της οργανικής τους θέσης μπορούν για τη διευκόλυνσή τους να αποστείλουν τις αιτήσεις, όπου αναφέρεται παραπάνω, ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή) αυστηρά εντός της οριζόμενης προθεσμίας της εγκυκλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ με αρ. πρωτ. 83927/Δ3/19-05-2017 (ΑΔΑ:70ΤΞ4653ΠΣ-ΖΟΕ) στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας http://dide.lar.sch.gr ή στα Γραφεία της Δ/νσης (Καλλιθέας 11)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass