ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκλογές αντιπροσώπων εκπαιδευτικών στην ΟΛΜΕ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 15:36

Προσυνεδριακή γενική συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων για την Ο.Λ.Μ.Ε. οργανώνει η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, την Τρίτη 30 Μαΐου.

Ειδικότερα η συνέλευση θα γίνει στις 9:30 π.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο Λάρισας (Ρούσβελτ 59) και οι εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. θα γίνουν μετά το πέρας της συνέλευσης τις ώρες 2:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ. στο 1ο ΓΕ.Λ. Λάρισας (Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου).

Επίσης η ΕΛΜΕ ανακοινώνει ότι: «Η κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει στα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας έως την Πέμπτη 25/5/2017 και ώρα 21:00.

Αποφασίστηκε η χορήγηση (ΔΔΕ ν. Λάρισας αρ. πρωτ. 8892/28-04-17) συνδικαλιστικής άδειας μιας ημέρας από τα διδακτικά τους καθήκοντα, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετάσχουν στην Π.Γ.Σ και στις εκλογές.

Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες (Π.Γ.Σ. και εκλογές) έχουν:

Όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στη Β’/βάθμια Εκπαίδευση Λάρισας με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι).

Όλοι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στην Ενισχυτική διδασκαλία και στο ΔΥΕΠ.

Οι αποσπασμένοι από την Β’/βάθμια στην Α’/βάθμια Εκπαίδευση Λάρισας καθώς και οι αποσπασμένοι (μέλη Ε.Λ.Μ.Ε.) σε IEK, βιβλιοθήκες, ΓΑΚ και άλλους φορείς του δημοσίου. Οι αποσπασμένοι από άλλο Νομό.

Στην περίπτωση των αποσπασμένων συναδέλφων θα πρέπει να προσκομιστεί στην Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας βεβαίωση καταβολής της εισφοράς από την Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και με αποστολή της βεβαίωσης από την Ε.Λ.Μ.Ε. οργανικής θέσης (μετά από επικοινωνία του ενδιαφερόμενου εκπαιδευτικού) στην Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί η συνδρομή στην Ε.Λ.Μ.Ε. οργανικής θέσης, καταβάλλεται στην Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας.

Η ετήσια συνδρομή για Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Ο.Λ.Μ.Ε., Ε.Λ.Μ.Ε. είναι 16 ευρώ (10 ευρώ για αναπληρωτές, ωρομίσθιους).

Όσοι συνάδελφοι συμμετείχαν στις εκλογές της Ε.Λ.Μ.Ε. στις 14 Δεκεμβρίου 2016 είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Για όσους εκπαιδευτικούς δεν παρακρατείται η συνδρομή τους μέσω της μισθοδοσίας, αυτοί θα μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση παρακράτησης (επισυνάπτεται) η οποία θα είναι διαθέσιμη την ημέρα των εκλογών, στον ισόγειο χώρο του 1ου ΓΕΛ Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass