ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ «INNOPOLIS»

Δωρεάν σπουδές πληροφορικής για Έλληνες στη Ρωσία

* «Θεωρώ ότι αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για τους Ελληνες, να σπουδάσουν σε ένα τόσο σύγχρονο και υψηλού επιπέδου, Πανεπιστήμιο», αναφέρει στην «Ε», ο καθηγητής Πληροφορικής κ. Πάνος Φιτσιλής * Σε σχολές: Ρομποτική, Ασφάλεια του Κυβερνοχώρου κ.α.

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2017 22:55
Άποψη του Πανεπιστημίου «Innopolis» Άποψη του Πανεπιστημίου «Innopolis»

Δωρεάν σπουδές, προπτυχιακές και μεταπτυχιακές, σε αντικείμενα νέων τεχνολογιών, προσφέρει σε Έλληνες, φέτος το Πανεπιστήμιο «Innopolis» του Καζάν της Ρωσίας, με δωρεάν στέγη και σίτιση.

Ένα από τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά ιδρύματα διεθνώς, το οποίο έχει συγκεντρώσει κορυφαίους καθηγητές ανά τον κόσμο στις σχολές του, δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες να σπουδάσουν τα εξής αντικείμενα: Τεχνολογία Λογισμικού, Επιστήμη των Δεδομένων, Ρομποτική, Ασφάλεια του Κυβερνοχώρου.

Αν και νεοϊδρυθέν, καθώς μετρά πέντε χρόνια λειτουργίας, έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο (https://university.innopolis.ru/en/), με συνεχή ανάπτυξη και υψηλής ποιότητας παροχή γνώσεων, η οποία υποστηρίζεται από τα πιο σύγχρονα διδακτικά μέσα, που διαθέτει σήμερα η νέα τεχνολογία.

Ο καθηγητής πληροφορικής κ. Πάνος Φιτσιλής και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο «Innopolis», μιλά στην «Ε», για το εν λόγω Πανεπιστήμιο και

ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο νέο που αναζητά διεξόδους σπουδών, εκτός Ελλάδας και μάλιστα χωρίς κόστος.

Ο κ. Φιτσιλής δηλώνει: «Θεωρώ ότι αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για τους Έλληνες, να σπουδάσουν σε ένα τόσο σύγχρονο και υψηλού επιπέδου, Πανεπιστήμιο.

Σκοπός του Πανεπιστημίου είναι η εκπαίδευση υψηλού επιπέδου επιστημόνων πληροφορικής τόσο σε προπτυχιακό αλλά και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα προγράμματα σπουδών είναι σχεδιασμένα με βάση τα διεθνή standards καθώς και με βάση τις ανάγκες της αγοράς, ενώ τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται προγράμματα στις περιοχές: της Τεχνολογίας Λογισμικού, της Επιστήμης των Δεδομένων, της Ρομποτικής της Ασφάλειας του Κυβερνοχώρου.

Οι καθηγητές που διδάσκουν είναι οι διεθνούς φήμης καθηγητές Giancarlo Succi (Ιταλία), Bertrand Meyer (Ελβετός), Nikolaos Mavridis (Ελλάδα), Joseph Brown (Καναδάς), κ.α.

Όλοι οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις τεχνολογίας, αφού το πανεπιστήμιο αποτελεί ένα από τους κεντρικούς πόλους της νέας πόλης Ιννόπολις, που φιλοδοξεί να γίνει το κέντρο ανάπτυξης νέας τεχνολογίας για τη Ρωσική Oμοσπονδία.

To πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της διεθνοποίησής του επιθυμεί να προσελκύσει φοιτητές από την Ελλάδα και δίνει υποτροφίες τόσο για τα προπτυχιακά όσο και για τα μεταπτυχιακά προγράμματα.

H υποτροφία καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα και τη διαμονή των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο, στις υψηλού επιπέδου και ποιότητας εγκαταστάσεις τους. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως 30 Ιουνίου και πραγματοποιούνται

ηλεκτρονικά. Τα μαθήματα αρχίζουν την 1η Αυγούστου και οι πτυχιακές σπουδές στις σχολές του, διαρκούν τέσσερα χρόνια».

Της Λένας Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass