Βραβεύτηκαν τα παιδιά των δασκάλων

ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2023 14:32

Συνολικά 55 φοιτητές και φοιτήτριες, παιδιά εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ, βραβεύτηκαν χθες το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας «Κ. Κούμας» κ. Δημήτρης Παπαποστόλου συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους και κατά τον χαιρετισμό του σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η επένδυση στη γνώση είναι παντοτινή και είναι βέβαιο πως θα ανταμείψει με ευημερία και κοινωνική καταξίωση τους κόπους. Οι επιτυχίες των παιδιών οφείλονται στη συνεχή και εντατική προσπάθεια, στον σωστό προγραμματισμό, στην αξιόλογη δουλειά του σχολείου και των εκπαιδευτικών, καθώς και στην πολύπλευρη στήριξη της οικογένειας. Κάθε φορά αυτή η εκδήλωση προς τιμήν των φοιτητών/-τριών μας αποτελεί για όλους μας μια αφετηρία ελπίδας και αισιοδοξίας. Τιμούμε τους επιτυχόντες, τους νέους φοιτητές και φοιτήτριές μας και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτούς/-ες.
Αυτά τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον της χώρας μας, τη νέα γενιά που δηλώνει πανέτοιμη, έχει σθένος, παλεύει για μια καλύτερη ζωή και δηλώνει αισιόδοξη. Προσβλέπουμε όλοι σε μία νέα αρχή, οραματιζόμαστε μια νέα εποχή προόδου και ευημερίας και προσδοκούμε όλες εκείνες τις μεγάλες αλλαγές και προοπτικές που θα διαμορφώσουν νέες ευκαιρίες για τη νέα γενιά, που θα την κρατήσουν στην πατρίδα και δεν θα την ωθούν πλέον στο εξωτερικό για αναζήτηση καλύτερης τύχης». Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των φοιτητών και φοιτητριών που έλαβαν έπαινο και ένα συμβολικό δώρο. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:
ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΛΜΠΑΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΟΥΚΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΚΑΜΠΛΙΑ ΝΙΚΗ-ΕΛΕΝΗ, ΓΚΕΚΑ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ, ΓΚΕΡΜΠΕΣΙΩΤΗ ΖΩΗ, ΓΚΟΥΛΟΒΑΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΓΚΟΥΜΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΓΟΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ, ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΚΟΤΑΡΕΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΧΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΛΑΤΙΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΟΡΕΣΤΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΜΠΟΥΦΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΡΑΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΝΤΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΑΝΝΑ, ΠΑΠΑΚΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ, ΠΕΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΙΣΠΙΡΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΔΟΥΓΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΣΙΟΖΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΟΥΙΝΚΕΛΣ, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΤΖΕΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΤΣΙΟΥΡΒΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass