ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Καθαρό το πάρκο στον Προφήτη Ηλία

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2018 16:19

ΤΡΙΚΑΛΑ

H μεγάλη γιορτή περιβάλλοντος στα Τρίκαλα, η διοργάνωση Let’s Do It Greece φέτος στόχευσε στον καθαρισμό του άλσους στον προφήτη Ηλία και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εθελοντών, το let’s Do it Greece 2018 υπό τη διοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε αυτή τη σημαντική δράση, υπήρξε συμμετοχή της τρικαλινής κοινωνίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, της ΣΜΥ, των προσκόπων, της Ομάδας Εθελοντών, του Δασαρχείου Τρικάλων, των υπηρεσιών της αντιδημαρχίας Καθημερινότητας του Δήμου Τρικκαίων και πλήθους εθελοντών. Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών προχώρησαν σε καθαρισμό οδών και κόψιμο χόρτων, στον Προφήτη Ηλία.

Επίσης, η «Πράσινη Κιβωτός» υλοποίησε περιβαλλοντικό πρόγραμμα στο ΚΠΕ Τρικκαίων – Περτουλίου, ενώ οι φωνές των μικρών παιδιών και το κέφι τους, ήταν αυτά που έδιναν τον τόνο στη δράση. Οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων κ. κ. Σοφία Αλεστά, Παν. Ντινής, Σωτ. Σακκάς, Ακης Αναστασίου εκπροσώπησαν τον Δήμο Τρικκαίων, ο οποίος και με αυτή τη δράση και με τις παρόμοιες στον Ληθαίο ποταμό τα προηγούμενα χρόνια, καθιέρωσε τη συνεργασία όλων, στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός, για ην προστασία του περιβάλλοντος, όπως τονίζεται από τη δημοτική αρχή, σε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass