ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δωρεά 7 απινιδωτών από τη «Βιολάντα»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2022 16:10

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Επτά απινιδωτές δώρισε στον Δήμο Τρικκαίων η τρικαλινή εταιρεία «Βιολάντα». Κίνηση ουσίας, όπως τονίστηκε σε λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Οι 7 αυτοί απινιδωτές αυξάνουν σε 39 συνολικά όσους βρίσκονται ήδη σε ισάριθμα σημεία των Τρικάλων. Ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, και η Δημοτική Αρχή, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Κώστα Τζιωρτζιώτη για την πολύ σημαντική αυτή προσφορά. Σημείωσε με έμφαση μάλιστα την παρουσία και ανάπτυξη της εταιρείας στα Τρίκαλα, με έντονη διεθνή παρουσία, φέροντάς τη ως παράδειγμα και κίνητρο για παραμονή των νέων ανθρώπων στον τόπο τους.
Ο κ. Παπαστεργίου ευχαρίστησε και τους συντελεστές του ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου που παρευρέθηκαν για εκπαίδευση, μαζί με όσους έχουν συμβάλλει συνολικά στην ευαισθητοποίηση για απινιδωτές και ΚΑΡΠΑ.
Από την πλευρά του ο κ. Τζιωρτζιώτης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί συμβολή στην προσπάθεια να σωθούν περισσότερες ζωές. Τέλος, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την ευκαιρία που έδωσε στον ίδιο και την εταιρεία να προσφέρει, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass